Fájó titok derült ki Pécsi Ildikóról, nagyon megviselte ez egykor a színésznőt

F.C. | 2023. Július 04.
Fia is csak a művésznő könyvéből szerzett erről tudomást.

Pécsi Ildikót évtizedeken átívelő, regénybe illő szerelem fűzte férjéhez, Szűcs Lajoshoz. A színésznő és az olimpiai bajnok labdarúgó 51 éven át éltek boldog házasságban. Pécsi Ildikó önéletrajzi könyvéből azonban kiderült, hogy a színésznőnek már volt egy férje, mielőtt megismerkedett Szűcs Lajossal. Ezt Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba is csak a könyvből tudta meg. Sőt azt is, hogy Pécsi Ildikó fiatal színésznő korában teherbe esett, de nem vállalta a babát, ezért az abortusz mellett döntött – írja Bors.

Pécsi Ildikó ravatala Gödöllőn, a Művészetek Háza színháztermében, ahol tisztelői végső búcsút vehettek a művésznőtől 2020. december 19-én — Fotó: MTI/Kovács Attila

Pécsi Ildikót nagyon megviselték a történtek, élete egyik legnehezebb időszakán ment keresztül akkoriban.

A színésznő legfőbb bizalmasa és fogadott fia, L. Péterfi Csaba – aki az életrajzi könyvet írta a színésznőről – így nyilatkozott a műben felfedett súlyos titkokról: „Előttem nem titkolta soha, hogy volt egy terhességmegszakítása. (…) Az érintett férfi kiléte egyébként nem ismert, és vélhetően örökre homály fogja fedni, kitől is esett teherbe Ildikó”.

Exit mobile version