Hírességek, akik 50 felett váltak anyává

nlc | 2023. Augusztus 20.
Volt, aki vágyott rá, mást meglepetésként ért, de egy biztos, mindannyian lubickolnak az anyaszerepben. Ezen a koruk sem változtat.

Míg 50 felett apává válni mára teljesen elfogadottá vált, addig a középkorú nőket még mindig sok kritika éri, ha később vállalnak gyereket. Pedig a jelenség nem ritka, még a sztárvilágban sem, több olyan híresség van, akinek korábban vagy nem adatott meg a lehetőség, hogy anya legyen, de galériánkban olyan is szerepel, aki már két gyereket felnevelt, mikor kiderült, hogy ismét babát vár.

Janet Jackson

Janet Jackson pont 50 éves volt, amikor megszületett a kisfia, aki az Eissa Al nevet kapta. Azóta már nagyfiúról beszélhetünk, hiszen Eissa a hatot töltötte januárban. (Fotó: Getty Images/Emma McIntyre)

Helen Morris

Helen Morris, Martin Scorsese szeretett felesége 52 éves volt, amikor 1999-ben kiderült, hogy kisbabát vár. Francesca már 23 éves. (Fotó: Getty Images/Gilbert Carrasquillo)

Brigitte Nielsen

Brigitte Nilsen színésznő 54 évesen jelentette be, hogy ötödik gyermekével várandós. A kislány a csodaszép Frida Dessì nevet kapta, és júniusban múlt öt éves. (Fotó: Getty Images/Gregg DeGuire)

Naomi Campbell

Naomi Campbell 50 évesen lett először édesanya, és úgy nyilatkozott „soha nem késő anyává válni”. Kislánya születése után 53 évesen ismét bővült a családja, ezúttal egy kisfiúval. Bár Campbellt több vád érte, miszerint nem ő hozta világra a kicsiket, ez csak pletyka maradt. (Fotó: Getty Images/Victor VIRGILE)

Claudia Raia

Claudia Raia neve talán nem sokat mond itthon, Brazíliában viszont ünnepelt színésznő, aki 55 évesen fedezte fel, hogy várandós. A sztárnak két huszonéves gyereke van már, így eléggé nagy meglepetésként érte őt és a férjét, hogy 2023-ban egy kisfiúval bővült a családjuk. (Fotó: Getty Images/Gabriel Cappelletti)

Fehér Anna

Fehér Anna 53 évesen vállalt gyereket. A kisfiú a Barnabás nevet kapta és már 13 éves. (Fotó: Fotocentral/Olajos Piroska)

Exit mobile version