A fiatal Geszti Péter bongyor haját minden nő megirigyelné

nlc | 2023. Szeptember 08.
Geszti Péter évtizedek óta a magyar popkultúra meghatározó alakja, mégis 10 év után most először láthatjuk újra képernyőn.

Geszti Péter gyerekszínészként kezdte a pályafutását, és azóta kitörölhetetlenül beleírta magát a magyar popkultúrába. Megingathatatlan bástyaként mindig csinál valamit: ha nem dalokat szerez és ad elő, akkor szinkronizál (a Jégkorszak Sidje miatta vált olyan ikonikussá) vagy mentorkodik, producerkedik, podcastet vezet. Legújabb projektjével, az Adom a napommal a műsorvezetői székbe ül, és egyúttal 10 év után először visszatér a képernyőre.

„Az X-Faktor volt az utolsó nagy volumenű műsor, amiben részt vettem, azóta sokfajta felkérést kaptam már, leginkább azzal, hogy menjek el műsorokba, kvázi celebnek. Nagyon ritkán, egy-egy alkalommal elmentem, például Sebestyén Balázsnak a Gyertek át című játékos műsorába. Azonkívül, hogy szénné röhögtem magam az abszurditáson, amikor Fekete Pákó motyogott mellettem, ennyi elég is volt ebből”mesélte az nlc-nek, miért nem láthattuk az utóbbi egy évtizedben a tévében. A visszatérésével pedig egyúttal az reméli, hogy a nézők is visszaülnek a kanapéra. Hogy ez sikerülni fog-e, azt mi nem tudjuk megjósolni. Úgyhogy inkább a múltba tekintünk. Az alábbi galériában megnézheted, mi mindennel foglalkozott Geszti Péter az elmúlt évtizedekben.

geszti 2000 nlc

A göndör hajú Geszti Péternél nem látsz ma nosztalgikusabb fotót. (Fotó: Fotocentral/Szabó Adél)

geszti péter 2000 nlc

A Jazz+Az a 2000-es évek elejének egyik meghatározó együttese volt. (Fotó: x Archívum Story-Best/Fotocentral)

geszti péter 2006 nlc

2006-ban Geszti visszatért a Rapülőkkel egy nagykoncert erejéig, amivel a Jazz+Azt megelőzően szántotta fel a magyar popszférát. (Fotó: Csibi Szilvia/Fotocentral)

geszti péter 2010 nlc

Geszti Péter az egyike volt a négy eredeti mentornak, akik berobbantották 2010-ben az X-Faktort. (Fotó: Szabó Lilla/Fotocentral)

geszti péter 2013 nlc

Geszti többször is győztes mentor lett. 2013-ban így örült például annak, hogy Danics Dóra első helyezett lett. (Fotó: Szabolcs László/Fotocentral)

geszti péter 2018 nlc

Nemcsak előadó és dalszövegíró Geszti Péter, hanem producer is. 2018-ban például a feleségével együtt voltak a BÚÉK producerei. (Fotó: Birton Szabolcs/Fotocentral)

geszti péter 2021 nlc

2021-ben Geszti visszatért az X-Faktor színpadára, ahol Paulinával énekelt duettet. (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

geszti péter 2023 nlc

Geszti Péter gyakorlatilag semmit sem változott: ez a legfrissebb kép a sztárról. (Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral)

Exit mobile version