Sztárpárok, ahol a nő lépett félre

nlc | 2023. Október 13.
Bár az esetek nagy százalékában jellemzően inkább a férfiakról derül ki, hogy kikacsintottak a kapcsolatból, van példa a másik oldalra is.

Ha Hollywoodban megcsalásról hallani, akkor az ember általában arra asszociál, hogy a férfi oldaláról történt a félrelépés. Ez azonban rossz sztereotípia, ugyanis bőven akad példa arra is, amikor a feleségek, barátnők keresték más oldalán a boldogságot. Galériánkban összeszedtük a legnagyobb visszhanggal járó eseteket, ha esetleg már elfelejtetted volna őket.

Kristen Stewart és Robert Pattinson

Hatalmas botrány kerekedett, amikor kiderült, hogy Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont, ráadásul egy nős férfivel. Rupert Sandersszel a Hófehérke forgatásán találtak egymásra, amit Pattinson nem tudott megbocsátani. (Fotó: Profimedia)

Brad Pitt és Angelina Jolie

Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatába 2010-ben figyelt be egy harmadik fél, Johnny Depp személyében. A színésznő ekkor forgatta Az utazót, és a hírek szerint közelebbről is megismerkedett Depp-pel. (Fotó: Profimedia)

Dennis Quaid és Meg Ryan

Dennis Quaid és Meg Ryan voltak a ’90-es évek álompárja, egészen addig, amíg a színésznő a Túszharc forgatásán bele nem habarodott Russel Crowe-ba. A dolog nem maradt plátói, így Quaid úgy döntött, nem akar tovább Ryan férje maradni. (Fotó: Profimedia)

Jason Sudeikis és Olivia Wilde

Olivia Wilde a nála 10 évvel fiatalabb Harry Styles miatt rúgta fel hét éve tartó eljegyzését. Jason Sudeikisszel 2011-ben kezdtek randizni, a lánykérésre 2013-ban került sor. (Fotó: Profimedia)

LeAnn Rimes és Dean Sheremet

LeAnn Rimes és Dean Sheremet 2002-ben házasodtak össze, 2010-ben azonban meglepő fordulat történt. Az énekesnő nyíltan felvállalta szerelmét Eddie Cibrian iránt, aki szintén otthagyta a feleségét Rimes miatt. A pár 2011-ben összeházasodott és azóta is boldogan élnek. (Fotó: Profimedia)

Jessica Simpson és Nick Lachey

Jessica Simpson annyira komolyan vette a fogadalmát, miszerint a házasságáig őrzi ártatlanságát, hogy állítja férje, Nick Lachey volt az első férfi az életében. A dolog kellemetlen része, hogy mégis Simpson volt az, aki félrelépett Johnny Knoxville-lel, akivel a Hazárd megye lordjait forgatták együtt. (Fotó: Profimedia)

morena-baccarin

Morena Baccarin neve a Gotham című sorozatból lehet ismerős. A színésznő és rendező párja, Austin Chick 2011-ben házasodtak össze, de szakítás lett a vége, miután Baccarin megcsalta őt kollégájával, Ben McKenzie-vel. (Fotó: Profimedia)

Exit mobile version