Sztárpárok, amik megcsalásból születettek

R. V. | 2024. Február 07.
Ha minket kérdezel, a megcsalás sohasem oké. Az alábbi sztárpárok azonban kegyesen felülemelkedtek saját hűtlenségükön, és néhányan a mai napig együtt vannak.

Ariana Grande óriási hullámokat kavart újonnan megjelent, yes, and? című számával, melyben az új párkapcsolatát védi. Az énekesnő ugyanis állítólag még Dalton Gomez felesége volt, mikor összejött az Óz, a csodák csodája által inspirált Wicked című filmje forgatásán a kollégájával. Ő Ethan Slater, aki a pletykák szerint szintén házas volt, sőt, egy alig egyéves kisbaba apukája volt, mikor Arianával egymásba habarodtak. 

Ariana Grande és Ethan Slater (Fotó: Profimedia)

Bár Ariana tagadja, hogy történt volna bármiféle megcsalás (erről szól az új dala is), ő és Ethan szinte alig mutatkoznak a nyilvánosság előtt, és még Instagram-hivatalossá sem tették a kapcsolatukat… Ettől függetlenül abszolút lehetséges, hogy valóban korrektek voltak a korábbi partnereikkel szemben.

Az alábbi galériában összeszedtük azokat a kapcsolatokat, amik viszonyként indultak.

károly és kamilla nlc

Lehet, hogy ma már mint Anglia királya és királynéja hivatkozunk rájuk, de Károly és Kamilla még 20 évvel ezelőtt csak a leghíresebb szeretőkként szerepeltek a köztudatban... (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

brad pitt és angelina jolie nlc

Brad Pitt és Angelina Jolie viszonya szintén az egyik leghírhedtebb sztorik közé tartozik: sokan a mai napig nem tudják megnézni a Mr. és Mrs. Smitht, olyan rosszul érintette őket, hogy Pitt a forgatáson megcsalta Jennifer Anistont. (Fotó: Anthony Harvey/Getty Images)

Jennifer Aniston és Justin Theroux nlc

Azt azonban tudtad, hogy Jennifer Aniston is elszerette egy másik nő párját? Bizony, ő volt Justin Theroux, aki akkor már 14 éve volt együtt Heidi Bivensszel. Jennifer és Justin kapcsolatáról nagyjából egy hónappal azelőtt kezdtek pletykálni, hogy a színész szakított az élettársával. (Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Katharine Hepburn és Spencer Tracy nlc

Hollywood aranykorában sem volt ismeretlen az affér fogalma, sőt! Spencer Tracy és Katharine Hepburn állítólag 26 éven át voltak szeretők, ám ezt olyan titokban csinálták, hogy Katherine még Tracy temetésére sem mehetett el. (Fotó: Silver Screen Collection/Getty Images)

Megan Fox és Machine Gun Kelly nlc

Alig száradt meg a tinta Megan Fox és Brian Austin Green válási papírjain, már arról cikkeztek, hogy a színésznő Machine Gun Kelly oldalán találta meg a boldogságot. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for iHeartMedia)

Julia Roberts és Daniel Moder nlc

Daniel Moder operatőrként dolgozott a Julia Roberts A mexikói című filmjén. Moder ekkoriban még Vera Steimberg, sminkes férje volt. Hat hónapra rá azonban, hogy megismerte Juliát, beadta a válókeresetet, a színésznővel pedig azóta is együtt vannak. (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for CORE Gala)

via

Exit mobile version