8 világsztár, aki kipróbálta a randiappokat

nlc | 2024. Február 21.
Akadt, akik szinte azonnal törölték magukat, de olyanok is, akik a randiappon találtak rá a jövendőbelijükre. Nézd meg, kik ők!

Egy, az Egyesült Államokban készült felmérés szerint 10-ből 3 ember kipróbált már valamilyen társkereső applikációt. Nem kivételek ez alól az ismert emberek sem. Az alábbi galériában megnézheted, mely világsztárok próbálkoztak meg az ismerkedés ezen formájával. 

Channing Tatum

Azután, hogy 2019 novemberében szakított Jessie J-vel, Channing Tatum is csatlakozott a Raya közösségéhez. (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

Drew Barrymore

Drew Barrymore 2021 januárjában, a The Drew Barrymore Show című talkshow-jában beszélt arról, hogy kipróbálta az egyik randiappot, igaz, azt nem árulta el, hogy melyiket. A színésznő egy randit is megbeszélt valakivel, akit az alkalmazás segítségével ismert meg, ám a férfi az utolsó pillanatban lemondta a találkozót. (Fotó: Taylor Hill/FilmMagic)

Lizzo

Lizzo egy 2019-es nyilatkozatában beszélt arról, hogy fent van a Raya nevű, privát, tagságon alapuló applikáción és abban reménykedik, hogy ott összejön John Mayer énekessel. (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for MTV/Paramount Global)

Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo saját bevallása szerint egy rövid ideig szintén fenn volta a Rayán, azonban hányingert kapott attól, amit ott tapasztalt, ezért törölte magát. (Fotó:Lionel Hahn/Getty Images)

Lena Dunham

„Versenyezzünk, hogy ki bírta a legrövidebb ideig a Rayán!” – viccelődött Lena Dunham 2021-ben egy Twitter-bejegyzésben. (Fotó:Joe Maher/Getty Images)

Demi Lovato

Demi Lovato egy interjújában elmondta, hogy megpróbált újra csatlakozni Rayához, miután zátonyra futott egy kapcsolata, de az alkalmazás elutasította az új profilját. Ezt pedig úgy értelmezte, hogy egy ideig jobb, ha egyedül marad. (Fotó:Monica Schipper/Getty Images)

Lily Allen és David Harbour

Lily Allen és későbbi férje, David Harbour egy talkshow-ban találkoztak először, ám később a Rayán keresztül vették fel a kapcsolatot, majd szerettek egymásba. (Fotó: Rodin Eckenroth/FilmMagic)

via

Exit mobile version