Ezekért a sztárokért őrült dolgokat tettek a rajongóik

nlc | 2024. Április 13.
Akadt, aki nevet változtatott, más pedig egy komplett filmjelenetet forgatott újra annak érdekében, hogy felhívja magára az imádott sztár figyelmét.

A rajongás egyeseknél nem merül ki annyiban, hogy fokozott figyelemmel követik az általuk kedvelt sztár munkásságát, esetleg küldenek neki egy-egy elismerő üzenetet, kommentet, vagy ha lehetőség nyílik rá, megpróbálnak tőle autogramot vagy közös fotót kérni. Az alábbi galériában olyan hírességekről lesz szó, akikért bizarr, sőt egészen hátborzongató dolgokat tettek a rajongóik

Dolly Parton

Dolly Parton még a '70-es években talált a háza ajtaja előtt egy dobozt, melyben egy élő kisbaba feküdt. A mellékelt üzenetben annyi állt, hogy a kislányt Jolene-nek hívják és az édesanyja azt szeretné, ha a sztár nevelné fel. Az énekesnő nem tett eleget a kérésnek, átadta a babát a hatóságoknak. (Fotó: Frazer Harrison/WireImage)

The Jonas Brothers

A The Jonas Brothers tagjai egy interjújukban elmodták: a legfurcsább ajándék, amit valaha egy rajongótól kaptak egy döglött bébicápa volt. (Fotó: Matt Stroshane/Disney via Getty Images)

Emma Stone

Egy Jacob Staudenmaier nevű, 17 éves diák barátaival újraforgatta a Kaliforniai álom című film nyitójelenetét, mégpedig azért, hogy ezzel a videóval kérje fel rajongása tárgyát, Emma Stone-t, hogy legyen a kísérője a szalagavató bálján. Bár a színésznő ezt nem vállalta, azonban levelet és ajándékot küldött rajongójának. (Fotó: John Shearer/WireImage)

Jared Leto

Jared Leto egy alkalommal egy levágott emberi fület kapott ajándékba postán egy rajongójától. A színész nem dobta ki a bizarr ajándékot, ehelyett kiszárította és ékszerként viselte. (Fotó: Michael Loccisano/Getty Images)

Zac Efron

Zac Efront, ha nem is egy füllel, de egy nagyobbacska emberi bőrdarabbal lepte meg egy rajongója. (Fotó: Taylor Hill/FilmMagic)

Norman Reedus

Norman Reedusnak egy szilikon mellimplanátumot küldött postán egy rajongója. Miután erről nyilatkozott egy tévéműsorban, valaki küldött neki még egyet. (Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Kanye West

Egy erdetileg Linda Resa nevet viselő, chicagói nő 2011-ben hivatalosan is Kanye West-re változtatta a nevét, mégpedig azért, hogy ezzel hívja fel magára az általa imádott rapper figyelmét. (Fotó: George Pimentel/Getty Images)

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe-nek egy tejesüveget és egy ajtót ábrázoló fotót küldött valaki. A képen felismerte a saját háza bejáratát, kinézve pedig meg is pillantott két embert, akik ott várakoztak. (Fotó: Bruce Glikas/WireImage)

Exit mobile version