Híres férfiak, akik imádják az édesanyjukat

R. V. | 2024. Május 05.
Az anya és fia közti kapcsolat a legjobb esetben igazán különleges tud lenni. Ezt láthatjuk ezeknél a híres hollywoodi férfiaknál is: rajonganak az anyjukért.

Leonardo DiCaprio egyszer azt nyilatkozta:

„Az anyukám egy kétlábon járó csoda.”

És őszintén szólva, kevés annál szívet melengetőbb dolog van, mint amikor egy férfi ilyen szépen beszél az édesanyjáról. Különösen, amikor ilyen óriási platform áll a rendelkezésükre, és a nyilvánosság előtt fejezi ki a szeretetét. Amit DiCaprio nemcsak szavakkal tesz meg: gyakran viszi különböző gálákra magával az édesanyját. Ahogy az alábbi galéria híres férfi szereplői is. Mutatjuk, mely hollywoodi sztárok rajonganak DiCaprióhoz hasonlóan az anyjukért. 

chris evans nlc

Chris Evans gyakran viszi díjátadókra és bemutatókra a családtagjait, de különösen az édesanyját. Itt például az Amerika kapitány és a Tél katonája premierjén voltak együtt. (Fotó: Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

dev patel nlc

Dev Patel, az Oroszlán főszerepéért kapta meg első és eddigi egyetlen Oscar-jelölését (pedig a főszereplésével készült Gettómilliomos korábban elnyerte a Legjobb film díját), az eseményre pedig az édesanyját vitte magával. (Fotó: Profimedia)

keanu reeves nlc

Keanu Reeves az anyukájával nézte meg a Ház a tónál bemutatóját. (Fotó: Profimedia)

ryan gosling nlc

Ryan Gosling az első Oscar-gálájára szintén az anyukáját, illetve a testvérét vitte. Ezt azóta jó néhány díjátadón megismételte. (Fotó: Jeff Vespa/WireImage)

Timothée Chalamet nlc

Timothee Chalamet az édesanyjával pózolt a 2018-as Oscar-gálán. (Fotó: Profimedia)

matt smith nlc

Lynne Smith közösségi médiája gyakorlatilag egy rajongói oldal a fia, Matt Smith számára. De a rajongás kölcsönös, amit Matt többek között a Sárkányok háza premierjén is kimutatott. (Fotó: Profimedia)

leonardo dicaprio nlc

Leonardo DiCaprio édesanyja, Irmelin Indenbirken, mint mondtuk a fia karrierjének minden fontos mérföldkövénél jelen, így 2016-ban is ott volt, mikor DiCaprio végre Oscart nyert. (Fotó: Profimedia)

Exit mobile version