Soma Mamagésa visszatért az eredeti családnevéhez: „Én nem akarok olyan nevet viselni, amit félelelmből változtattak meg”

F. B. | 2024. Május 14.
Az Adom a napom tegnapi adásának vendége Soma Mamagésa volt, aki egy igen nagy titkot is elárult az életéből.

Az Adom a napom hétfői adásának vendége Soma Mamagésa volt, aki rengeteg érdekes és szívszaggató tényt árult el életéből, példának okáért egy igazán szívfacsaró kezdeményezésre is felhívta a figyelmet, majd kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról is, hogy 11 éve minden nap jógázik, ennek pedig komoly oka van. 

Soma Mamagésa

Később, kutyasétáltatás közben pedig azt is elárulta a stream nézőinek, hogy miért is lett a neve Soma Mamagésa. Mint mondta, a Soma neve bár ma már a médiában hasít nagyon, egyébként gimnáziumban kapta ezt a nevet, mert akkor még Somogyi-nak hívták, azóta azonban visszatért az eredeti családi nevére, a Spitzer-re. 

„Nekem a dédnagypapám volt Spitzer, de ahogy közeledett a második világháború a maga rémségével, magyarosíttatta a nevét, mert azt hitte, hogy azzal megússza a deportálást, de sajnos nem úszta meg… Rám pedig 24 évesen rám jött egy olyan érzés, hogy én nem akarok egy olyan nevet viselni, amit félelemből változtattak meg.”

Exit mobile version