“Kicsapongok is, meg nem is, de mindig hazatalálok” – felesége óriási támasza Gáspár Győzőnek

F. B. | 2024. Május 29.
Gáspár Győző rengeteget fogyott az elmúlt időszakban saját egészsége és a családja érdekében. Felesége pedig mindenben támogatta őt.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Gáspár Győző elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban. A showman ugyanis ledobott 20 kilót, amit ráadásul koplalás és szigorú megszorítások nélkül sikerült elérnie. 

Gáspár Győző (Győzike) (Fotó: Trenka Attila)

Sikere azért is elképesztő, mert igazi kálvária volt, amin az elmúlt években a súlyát illetően keresztülment. Korábban napvilágot láttak olyan hírek, hogy gyomorgyűrűt ültettek be neki, Győző ezt ma már nem is tagadja – viszont azt is elárulta, hogy 5 éve ki kellett venni a gyűrűt, azóta pedig majdnem 120 kilóra hízott. Nemrégiben viszont egy olyan megoldást talált a problémájára, aminek segítségével sikerült 99 kilóra fogynia.

Nem dicsekedtem ezzel, de visszahíztam. Próbáltam egészségesen élni, de én nem tudom kínozni magam magvakkal, és napfénnyel sem lakom jól… – kezdett bele mondandójába Győző, aki azt is elárulta, hogy milyen praktikát alkalmazva sikerült lefogynia:

Idén tavasszal kaptam egy súlycsökkentőt, ami segített a fogyásban, a palesztin gyógyítók által felfedezett rostoknak és a grönlandi moszatoknak köszönhetően. Azóta alig eszem, csökkent az étvágyam, kipucoltam a felhalmozott zsírokat, van benne egy jó kis anyag, ami eltelíti a korábban korgó gyomromat.

Mivel koplalás nélkül fogytam le, az egész nem volt egy tortúra és kínlódás, ahogyan korábban mindig

– árulta el a showman a hot! magazinnak, aki magáért és a családja miatt döntött a újra a fogyás mellett. 

Magamnak és a családomnak akarok megfelelni, és a szervezetemnek. Ez a fogyás tiszta lap is valahol az eddig igen zűrös életemben. Úgy érzem, valahogy a lelkem is megtisztult, sikerült összeszednem magam. Nem titok, hogy fontos a külsőm is. Az enyhe kifejezés, hogy hiú vagyok. Azt gondolom, hogyha nem lennék, ki kellene találni. Viszont az biztos, hogy mindig élőben is azt adom, amit a közösségi médiában. Ha sertés voltam, annak is mutattam magam. Az nagyon nehéz időszak volt, de Bea úgy is szeretett 

– mondta korábban a Tények Plusz-nak. 

A showman mellett, tehát mint mindig, ott állt a felesége, aki a nehéz időszakban ugyanúgy szerette őt.

Egy sikeres ember mellé kell egy sikeres asszony, egy sikeres asszony mellé pedig kell egy jó ember. Mi veszekszünk is, meg nem is, kicsapongok is, meg nem is, de mindig hazatalálok – fogalmazott Győző.

Exit mobile version