Hosszú út áll még Katalin előtt: gyógykezelése miatt a hercegnő nem vesz részt egy fontos ceremónián

Á.K. | 2024. Május 30.
A Trooping the Colour hagyományos június 8-i próbáján hiába várnánk Katalin megjelenését: jelentette be a közösségi médiában Richard Palmer, királyi riporter.

A Trooping the Colour egy ünnepélyes, zászlós díszszertartás, amit a Brit Nemzetközösség nemzetei rendeznek meg. 1748 óta mindig ezen az eseményen ünneplik meg a brit uralkodó születésnapját, függetlenül attól, hogy mikor született (Károly király például novemberben). Az eseményen fel szokott vonulni a királyi család apraja-nagyja, de a bennfentes királyi riporter szerint Katalin biztosan kihagyja a főpróbát, sőt nagy valószínűséggel a teljes szertartást is – írja a Blikk.

Katalin márciusi bejelentése a tévében (fotó: Leon Neal/Getty Images)

Richard Palmer szerint Wales hercegnője minden nyilvános szereplését lemondja, amíg a rákkezelését felügyelő orvosai azt nem mondják neki, hogy ismét belevetheti magát a megszokott életébe.

A pletykák arról szólnak, hogy Katalint jó eséllyel idén nem láthatjuk majd, Vilmos herceg felesége leghamarabb decemberben vagy januárban mutatkozik majd újra a nyilvánosság előtt. Utoljára márciusban láthattuk őt, amikor tájékoztatta a nyilvánosságot a rákbetegségéről.

Exit mobile version