„Az álmok valóra válnak, érdemes küzdeni értük és hinni bennük a végsőkig” – megható sorokkal üzent a Next Top Model Hungary győztese

F. B. | 2024. Június 03.
A Next Top Model Hungary győztese megható és mindenki számára inspiráló üzentet osztott meg közösségi oldalán.

Mészáros Lili lett Magyarország következő topmodellje, ő lett a TV2 Next Top Model Hungary című műsorának a győztese. “Végig éreztem azt, hogy ha nem fogok durván megtörni a verseny során, nyerhetek” – nyilatkozta Blikknek korábban, majd most néhány gondolatot is megosztott közösségi oldalán a győzelem után. 

Fotó: Instagram

„Nehezen találok szavakat a mai napig, de életem egyik legfontosabb és legmeghatározóbb pillanata ez. Hihetetlen élmények, hihetetlen emberek, több napig sorolhatnám mit kaptam ettől a műsortól. Köszönöm mindenkinek, aki hitt bennem és támogatott, igyekszem megmutatni, hogy érdemes vagyok a Next Top Model Hungary címre! Klisé, de muszáj elmondanom: az álmok valóra válnak, érdemes küzdeni értük és hinni bennük a végsőkig, ezt most az egyszer higgyétek el nekem!” – írta le gondolatait Instagram-oldalán a győztes. 

Gondolatait versenyzőtársa sem tudta szó nélkül hagyni, Jávor Lili az alábbi gratuláló sorokat fűzte hozzá: 

„Büszke vagyok rád, Bari! Rettentően megérdemelted, és remélem, minden álmod, amiért ennyit dolgoztál, valóra válik. Jajj, nem írok regényt mert tudsz mindent, de köszönöm, hogy vagy nekem!

Exit mobile version