Ebből él Erdélyi Mónika, mióta nem tévézik

F.C. | 2024. Június 10.
Kiderült, miből van bevétele az exműsorvezetőnek.

Titkokat árult el az anyagi helyzetéről Erdélyi Mónika. Az 56 éves extévés az Ilyen az élet / Palikék világa című műsorban beszélt erről. 

Erdélyi Mónika videói nagyon népszerűek – Forrás: Palikék világa / YouTube – videó

Erdélyi Mónika 2021. novemberében az egyik első vendége volt a Palikék Világának. Most, 2 és fél évvel később visszahívták a legendás televízióst, aki 7 évvel ezelőtt indította a saját YouTube-csatornáját. A hobbinak indult projekt mára már családi vállalkozássá nőtte ki magát.

Az extévés elárulta, hogy a vállalkozásaiból vannak a bevételei. “Én nagyon szerettem tévézni, de ez soha nem a fő- vagy egyetlen csapásirány volt. Nekem mellette mindig voltak vállalkozásaim, mint ahogy most is vannak” – árulta el az interjúban, amit a Blikk szemlézett. Erdélyi Mónika arról is mesélt, hogy az édesanyja privát bankárként dolgozik, így mindig is ő kezelte az exműsorvezető pénzét.

“Úgyhogy köszönjük szépen, tök jól vagyunk!” – zárta vallomását a megélhetéséről Erdélyi Mónika, aki megjegyezte, sokan firtatják azt, hogy miből él most, hogy már nem tévézik. “Azért nem megyünk még kéregetni” – jegyezte meg.

Exit mobile version