Ebben az 1,5 milliárd forintot érő luxuslakásban él párjával Selena Gomez

F. B. | 2024. Június 11.
Igazi álomotthonban éli mindennapjait Selena Gomez és szerelme, Benny Blanco. Pillants be te is a tökéletes luxusrezidenciájukba!

Úgy tűnik megválna szeretett New York-i luxuslakásától Selena Gomez és párja, Benny Blanco. Az ingatlant 4 millió dollárért, azaz átszámolva 1 milliárd 463 millió forintért árulják. A luxusingatlan a városi rezidenciákkal, emeletes társasházakkal és luxus felhőkarcolókkal teli Chelsea negyedben található. 

Fotó: Getty Images

Kifinomult luxus

Az ingatlanügynök leírása szerint fő hálószobához ez egyedi díszítésű ajtóval ellátott gardrób is dukál, a második hálószobában pedig egy Murphy ágy is rendelkezésre áll. Az énekesnőnek nincs oka panaszkodni a konyhája miatt sem, ott ugyanis csúcsminőségű gépek hada várja, hogy elképesztő fogásokat készítsenek velük. A lakásban egyébként összesen három háló és három fürdőszoba található, az épület pedig 1908-ban került átadásra. Természetesen mint az amerikai filmek sokaságában látható, itt is megtalálható mindenféle extra szolgáltatás, mint: portaszolgálat, tetőterasz, edzőterem és játszószoba. 

A lakásról készült többi fotó ide kattintva érhető el. 

Via

Exit mobile version