Pippa Middleton és Katalin hercegné egyre jobban hasonlítanak

D. A. | 2024. Június 12.
Téteket is tennénk arra, hogy ikreket látunk (ha nem tudnánk, hogy nem így van), annyira döbbenetes a hasonlóság kettejük között.

2011-ben a világ szeme a brit királyi családra összpontosult, hiszen április 29-én Vilmos herceg elvetette élete szerelmét, Katalin hercegnét. Katalinról tudtuk, hogy van egy húga, Pippa, de ez volt az első olyan hivatalos alkalom, amikor a lánynak nagyobb szerep jutott. Olyannyira, hogy a lapok még azzal is vádolták őt, hogy ellopta a show-t a nővére elől. És hogy mivel sikerült ezt az igazán hízelgő jelzőt kivívnia? A fenekével.

Akkor és most

Pippa Middleton hátsó feléről szóltak hetekig a hírek, illetve arról, mennyire csinos volt koszorúslány ruhájában az esküvőn. Innentől kezdve igazi celebritás lett, és hosszú éveken keresztül úgy tűnt, nem is annyira bánja a hirtelen jött reflektorfényt, de aztán 2017-es esküvője után mintha tudatosan vonult volna vissza picit a kamerák elől. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne jelenne meg, ha valamilyen fontos ügy mellé akarna állni, ám jóval ritkábban szerepel.

Pippa sokat változott a kezdetek óta, a stílusa kiforrottabb lett, és bizonyos szögekben annyira hasonlít az éppen gyógyulásra összpontosító nővérére, hogy joggal hihetnénk, Katalint látjuk a képeken. Mutatjuk!

Pippa Middleton

Ő volt Katalin nyoszolyólánya, és láthatóan a pletykák sem vertek éket közéjük. (Fotó: Getty Images/Kurt Krieger – Corbis)

Pippa Middleton és Harry herceg

Harry herceggel is hírbe hozták az esküvő után. Sőt, olyan híresztelés is született, miszerint Pippa kikosarazta a herceget, aki reménytelenül szerelmes lett, ezért választott olyan feleséget, aki hasonlít a nőre. (Fotó: Getty Images/George Pimentel)

Pippa Middleton és Katalin hercegné

Pippa és Katalin mindig közel álltak egymáshoz, akárcsak az öccsükhöz, Jameshez. Ez a fotó még bőven a házasságkötés előtt készült kettejükről. (Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo9)

Pippa Middleton

Nővére által rengeteg ajtó megnyílt előtte, 2012-ben például saját könyvet adott ki Pippa Middleton's Celebrate: A Year Of Festivities For Family and Friends címmel. (Fotó: Getty Images/Danny Martindale)

Pippa Middleton

A királyi esküvő után igazi divatdiktátor vált belőle, rengeteget írtak arról a lapok, milyen jó stílusa van. (Fotó: Getty Images/Mark Cuthbert)

Pippa Middleton

Családi vonás, hogy ő is ugyanúgy él-hal a sportokért, akárcsak a nővére. (Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin)

Pippa Middleton

2014-ben, a GQ magazin vörös szőnyegén. Ahogyan mondtuk korábban, igazi celebritás lett belőle a hercegné rokonaként. (Fotó: Getty Images/Samir Hussein)

Pippa Middleton és Katalin hercegné

2017-ben hozzáment szerelméhez, James Matthewshoz, és most Katalin volt a nyoszolyólány szerepben. (Fotó: Getty Images/Pool)

Pippa Middleton

Három gyermekük született az évek során: Arthur, Grace és Rose. A gyerekekről nem nagyon látni felvételeket, ugyanis Pippa és James féltve őrzik a magánéletüket. (Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo)

Pippa Middleton, Katalin hercegné és Meghan Markel

2019-ben is a nővére mellett állt, amikor Meghan Markle megjelent a színen. (Fotó: Getty Images/Adam Davy - PA Images)

Pippa Middleton és a szülei

A Covid idején sem hagyta ki, a Katalin hercegné által szervezett community carol service-t. Akárcsak a szülei. (Fotó: Getty Images/Samir Hussein)

Pippa Middleton

2023-ban egy jótékonysági szervezet adománygyűjtésén. Elragadóan festett, de a legszembetűnőbb, hogy Katalin hercegné kiköpött mása. (Fotó: Getty Images/Jo Hale)

 

Exit mobile version