Közönségkedvenc szerepek, amiket utáltak eljátszani a színészek

R. V. | 2024. Június 14.
Lehet, hogy te azóta is rajongsz ezekért a karakterekért, az őket megformáló színészek azonban ma már hallani sem akarnak róluk.

Nagyon lebutítva egy színész munkája abból áll, hogy érzelmeket kamuzik a kamerák előtt. A legjobb színészeknek pedig ez annyira jól megy, hogy még a közönséget is megtévesztik vele. Hogy mire gondolunk? Néhányan képesek elhitetni velünk, hogy imádták azokat a szerepeket, amikért mi is odáig vagyunk. Pedig ez nem is állhatna távolabb a valóságtól. Az alábbi színészek ugyanis szörnyen érezték magukat a közönségkedvenc karaktereik megformálásakor.

Nézd meg a galériában, kik ők!

Michael B. Jordan fekete párduc nlc

Michael B. Jordan a Fekete Párduc Killmongerének megformálásakor távol tartotta magát a családjától, gyerekektől, mindentől, ami „Killmongernek sosem volt”. Így elmerült karakterének fájdalmában, dühében és szomorúságában... A forgatás után terápiára ment. (Fotó: Marvel Studios/Walt Disney Pictu / Photo12 via AFP)

furiosa anya taylor-joy nlc

A legújabb Mad Max-filmben Anya Taylor-Joy alakítja a főszereplő Furiosát, és egyáltalán nem voltak jó élményei. „Sosem éreztem még olyan magányosnak magam, mint a forgatáson. Nem akarok túlságosan belemenni, de minden, amiről azt hittem, könnyű lesz, nagyon nehéz volt” – nyilatkozta. (Fotó: Warner Bros Picture / Collection ChristopheL via AFP)

Michelle Pfeiffer batman visszatér nlc

Michelle Pfeiffer annyira gyűlölte a Macskanő jelmezét a Batman visszatérben, hogy amint véget értek a film munkálatai, elégette mindet. (Fotó: WARNER BROS / Collection ChristopheL via AFP)

Meryl Streep az ördög pradát visel nlc

Emily Blunt szerint Meryl Streep „boldogtalan” volt Az ördög Pradát visel forgatásán, mert „az volt az egyik első alkalom, amikor kipróbálta a method actinget”, azaz teljesen elmerült Miranda Priestly szerepében, és ez teljesen elszigetelte őt a többiektől. (Fotó: Fox 2000 Pictures / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)

charlize theron az ördög ügyvédje nlc

Hasonlóképpen Charlize Theronnak sem jött be a method acting Az ördög ügyvédje forgatásán. „Rájöttem akkor, hogy ez nem nekem való módszer. Nagyon kimerítő volt. Egyáltalán nem voltam boldog” – nyilatkozta 2022-ben a színésznő. (Fotó: Warner Bros / Kopelson Entertain / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)

Brie Larson a szoba nlc

Brie Larson érzelmi maratonnak nevezte A szobát. Elmondása szerint annyit sírt minden jelenetben, hogy a végén már nem volt elég hidratált ahhoz, hogy könnyeket produkáljon. (Fotó: A24/Element Pictures / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)

via

Exit mobile version