Vészesen közeleg Sydney van den Bosch esküvője, megvan a nagy nap dátuma

F. B. | 2024. Június 19.
Sydney van den Bosch kitűzte esküvőjének dátumát, a nagy örömhír kapcsán pedig boldogan mesélt leendő férjével való kapcsolatáról is.

Sydney van den Bosch és párja már hónapok óta, mint menyasszony és vőlegény élik a mindennapjaikat, és az esküvőjük is hamarosan napirendre kerül – írta meg a hot! magazin. Bár az elmúlt időszakban rengeteg nehézségen kellett keresztülmennie a TV2 Szerencselányának és még koránt sincs az út végén, úgy tűnik van miért boldognak is lennie, ugyanis már az esküvőjük dátumát is kitűzték már.

Sydney van den Bosch (Fotó: Trenka Attila)

A pár, akinek az utazás az egyik közös szenvedélye a lapnak elárulta, hogy imádják Spanyolországot, ahova Sydney-t rokoni szálak is fűzik. 

Nagyon hasonlítunk egymásra kívülről-belülről. Az elején gyorsan közel hozott minket egymáshoz az, hogy ennyire hasonló az érdeklődési körünk, és a legtöbb kérdésben ugyanúgy gondolkodunk. Többször is előfordult, hogy a kapcsolatunk kezdetekor megkérdezték tőlünk a barátok, hogy testvérek vagyunk-e, hiszen ugyanolyan kék a szemünk, és a vonásaink is hasonlóak. Úgy érzem, megtaláltam a másik felem

– fejtette ki a modell.

Exit mobile version