Gáspár Zsoltinak kegyetlen fájdalmai voltak: a család tartotta benne a lelket

M. P. | 2024. Június 20.
Kegyetlen volt, amit átélt Gáspár Zsolti a betegsége miatt. Testvére, Győző is felkereste, amikor megtudta, mennyire súlyos volt az állapota.

Gáspár Zsolti hatalmas poéngyáros és a nézők a legtöbbször fülig érő mosollyal láthatják. Miközben szinte senki se tudja, hogy milyen kegyetlen dolgok történtek vele a háttérben

Szívszorító vallomásban árulta el, hogy nagyon beteg lett, háromszor is műteni kellett a végbelét. Sokáig még aludni sem tudott a fájdalomról.

Ennek a hírnek a hallatán pedig megtört a jég a két testvér között. Több évnyi hallgatás után már ismét beszél egymással Győzike és Zsolti.

„Elkezdett fájni, nem foglalkoztam vele, majd később, majd később… Aztán már nem tudtam aludni, fájdalmaim voltak, verejtékeztem”

-nyilatkozta Gáspár Zsolti.

Nemrégiben mellé még egy sportsérülést is szerzett, aminek következtében egy vállműtéten is átesett: 

„Nem foglalkoztam vele, hogy fáj a vállam. Este már nem tudtam vele aludni, reggel felöltözni. Elmentem a háziorvoshoz, majd MR-re küldtek. Gondoltam, ha már ide küldenek, akkor nagy baj van. Kijöttem és mondták, hogy az izom leszakadt és megy lefelé, azonnal műtétre van szükség.”

-mondta a Tényeknek Zsolti. Majd hozzátette, hogy a fájdalmas hónapokban pedig legfőbb támasza a családja volt

Győzőhöz eljutott a betegségem, ő is írt nekem, Bea asszony is mielőbbi jobbulást kívánt, Evelin is, Virág is, köszönöm is nekik. Hála Istennek a kapcsolat alakul, még nem olyan jó, de alakul. Még fejlődésben vagyunk, most csiszolódnak a dolgok.

– nyilatkozta Gáspár Zsolti.

Via

Exit mobile version