Hírességek, akik 40 éves koruk felett szültek

F. B. | 2024. Június 23.
A napokban érkezett az örömhír, hogy gyermeket vár a 44 éves Tornóczky Anita. De nem ő az egyetlen hazai sztár, akinél a megszokottnál később érkezik a pici!

Míg korábban ritkaságszámba ment, hogy egy nő 40 éves kora fölött vállaljon gyermeket, ma már egyre több olyan anyukával lehet találkozni, akit nem riasztott el a gyermekvállalástól a bűvös negyedik X, és azt betöltve vállaltak gyermeket. Számos nő bebizonyította tehát már azt, hogy jó anyává válni nem csak a húszas és harmincas éveink elején lehet. Ezek a nők mind maguk mögött hagyták a társadalmi nyomásokat, és nem csak Hollywoodban, hanem Magyarországon is! De vajon kik ők? 

A lentebb található galériánkban olyan híres magyar nőket válogattunk a teljesség igénye nélkül össze, akik nem féltek elsőre vagy éppen második, harmadik alkalommal belevágni az anyaságba, méghozzá 40 felett. Habár az igaz, hogy egy bizonyos kor után sokkal több veszélynek van kitéve egy nő és persze egy fejlődő magzat, semmi sem lehetetlen. 

lilu

Lilu második gyermeke tíz évvel az első születése után látta meg a napvilágot, így a műsorvezetőnő 43 évesen ismét egy kisbabát foghatott a karjaiban. (Fotó: Sajtóklub)

liptai claudia

Liptai Claudia szintén 43 évesen adott életet második gyermekének, aki a Marci nevet kapta. (Fotó: VIASAT3, Udvardi Attila)

jakupcsek gabriella 2

Jakupcsek Gabriella kislányát 45 évesen hozta világra, a műsorvezetőnő szerint pedig Emma Róza tartja őt fiatalon. (Fotó: ATV)

tornóczky

Hosszú évek megpróbáltatásai után érkezett el Tornóczky Anita ahhoz a boldog ponthoz, hogy véget vetve a titkolózásnak bejelentheti, kisbabát vár. Jelenleg terhessége tizenhatodik hetében jár, 44 évesen.

szulák andrea nlc

Szulák Andrea, az EMeRTon-díjas énekesnő és színésznő kislánya, Rozina születésekor 43 éves volt. (Fotó: press.tv2.hu TV2)

pásztor anna1

Az Anna & The Barbies vagány énekesnője 40 évesen adott életet első, majd 42 évesen második gyermekének. (Fotó: Instagram)

dukai regina nlc

Dukai Regina sok megpróbáltatáson ment keresztül, mire végre sikerült teherbe esnie, mivel endometriózissal küzdött. (Fotó: Korponai Tamás)

fésűs nelli jó

Fésűs Nelly 42 évesen hozta világra második gyermekét, akivel a terhességét sokkal kiegyensúlyozottabbnak írta le, mint az első gyermekénél. (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

fehér anna

Fehér Anna 53 évesen szülte meg első gyermekét, Barnabást. Mint mondta, a kisfiú nagyon sok türelemre és nagyvonalúságra tanította. (Fotók: TV2 /smagpictures.com)

valkó eszter

Valkó Eszter 44 évesen adott életet gyermekének, akivel lombikprogram segítségével sikerült teherbe esnie. (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

csisztu zsuzsa

Csisztu Zsuzsa 42 évesen várta második gyerekét. (Fotó: Fotó: TV2)

fejős éva

49 évesen, császármetszéssel hozta világra gyermekét Fejős Éva írónő. (Fotó: Fejős Éva)

 

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version