Sárközi Ákos soha életében nem bokszolt, de ez nem tartja vissza, hogy ringbe szálljon

M. P. | 2024. Július 05.
Sárközi Ákos még életében nem bokszolt, viszont most ő is megmérettetik a Sztárbox műsorában. Vajon meddig tud eljutni a séf?

Dicséretes, de veszélyes az ötvenhez közel új sporttal próbálkozni, Sárközi Ákosnak ráadásul az ökölvívásban kell néhány hónap alatt eljutnia olyan szintre, hogy ne csak kapja, esetleg védje a pofonokat, hanem képes legyen ütni is. 

Fotó: fotocentral.hu / RTL/ Balogh László

Mindazonáltal a séf nagyon bizakodó a műsor tekintetében. Szakács kollégája, Rácz Jenő, a tavalyi Sztárbox döntőse, csak annyit mondott neki, hogy hatalmas élmény lesz. „Sportemberként tekintek magamra” – szögezte le a sztárszakács az RTL Reggelijében, de mindjárt le is hűtötte rajongóit.

„Életemben nem bokszoltam ezelőtt.” „Mióta tart a felkészülésed?” – kérdezte félve a műsorvezető, mire Ákosnak annyi volt a válasza: „Egy hete kezdtem el.”

Nagy nevetés kísérte a beismerést a reggeli műsorban, ahová Ákost elkísérte felesége, Éva is, aki saját festményével inspirálja őt. Alkotása kétségtelenül erőt sugároz: a katalán festőzsenit, Salvador Dalít ábrázolja bokszkesztyűben.

Via

Exit mobile version