Osvárt Andrea újra szerelmes, bécsi kötődésű a párja

S. Z. | 2024. Július 06.
A 45 éves színésznő újra párkapcsolatban él, és ismét külföldhöz köthető párt választott, így ingázniuk kell oda-vissza.

Osvárt Andrea hat évvel ezelőtt szakított olasz párjával, Robertóval, majd egy magyar üzletemberrel jött össze, akivel családalapítást is terveztek. Kapcsolatuk azonban két év után zátonyra futott, a színésznő azóta pedig nem igazán beszélt a szerelmi életéről.

Ám most úgy tűnik, Osvárt Andreára ismét rátalált a szerelem. Lilu Makeup/Down című műsorában mesélt arról, hogy újra párkapcsolatban él, és ismét külföldhöz köthető párt választott.

„Úgy látszik, hogy valahol szeretem ezt, és nem tudok kibújni a bőrömből. Most az életkörülmények hozták, úgy választottam párt, hogy bécsi kötődése van, és ezért ingázunk oda-vissza. Nincs azért az olyan messze, autóval és vonattal is két és fél óra alatt ott lehet lenni, mintha Pécsre mennék le. Nagyon jó a változatosság, néha kiszakadni, aztán visszajönni” – idézte a Blikk a színésznő szavait.

Osvárt Andrea azt is elárulta, hogy beszél ugyan németül, egyelőre nem tervezi, hogy Ausztriában is castingokra járjon, mint olaszországi életszakaszában. Úgy érzi, így is teljes az élete, megint képzi magát, iskolába jár, de babonából erről nem akart még beszélni.

Exit mobile version