Futótűzként terjed a neten a videó, ahogy Vilmos herceg rollerezik a windsori birtokon

F. B. | 2024. Július 08.
"Ő a legmenőbb srác/herceg!" - írta egy kommentelő az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő videó alá, ahol a trónörökös rollerrel szántja végig az utat.

A napokban egy igencsak szokatlan videó járta körbe az internet világát, ahol Vilmos herceg egy rollerre pattanva látható, miközben a windsori birtokon rója vele a kilométereket. Vilmost a házuk és a kastély közötti úton kapták lencsevégre az ominózus pillanat közben, amely hamar hatalmas népszerűségnek örvendett a TikTok-on. 

Fotó: Getty Images

Ez nem is csoda, hiszen eddig nem sok királyi sarjt láthattunk rollerrel cirkálva, azonban úgy tűnik Vilmost ez egy cseppet sem zavarja és normalizálni kezdte ezt a közlekedési módot a kastély falain belül is. Jó oka is van rá, hogy így közlekedjen, birtoka ugyanis nagyjából öt kilométerre található a kastélytól, amelyet ha legyalogolna sokkal több időt venne el a napjából, mint az elektromos rollerrel való közlekedés. Az autót pedig nem szeretné használni a környezettudatos trónörökös egy ilyen kis távon. 

Ez érthető. A kastélyba siet, ha a királlyal kell találkoznia. Az Adelaide Cottage-i családi háztól a windsori kastélyig 4-5 kilométeres az út, így robogóval könnyebb és gyorsabb eljutni oda, mint gyalog.

– nyilatkozta egy forrás a Sunnak.

Via

Exit mobile version