Így tudatta gyermekeivel Galambos Lajos, hogy kiengedik a börtönből

nlc | 2024. Július 09.
Lajcsi arról is beszélt, hogy ha engedélyezik, vissza fog térni a börtönbe.

Galambos Lajos 14 hónap után kikerülhetett a börtönből. A híresség, aki már a saját ágyában aludhat, de még házi őrizetben van, Hajdú Péternek adott interjút. A beszélgetésből kiderül, hogy Lajcsit is váratlanul érte, hogy végre kiengedik a börtönből. „Felhívtam a fiamat, aki nagyon-nagyon zaklatottan, de annyit mondott, hogy ő 14 hónapja ezt a hívást várta” – mondta Hajdúnak Lajcsi. 

Lajcsi arról is beszélt a műsorvezetőnek, hogyan élte meg, hogy börtönbe került. Elmondása szerint az első napokban azt hitte, hogy egy másik bolygóra került. „Megijedtem az egész környezettől, attól a fajta fegyelemtől, szabályrendszertől… Mindenben megváltoztam, például abban, hogy mi a fontos az életben.”

A muzsikos azt mondta, különösen jó hatással volt rá a börtönpszichológus, aki miatt kérvényezte, hogy időnként, mint látogató, visszatérhessen Baracskára. 

Ha engedélyezik, visszamegyek a börtönbe, akár a falak közé, akár a rácsok közé, akár a beszélőre, ahol a pszichológiai foglalkozást lehet tartani.

Galambos Lajos a Frizbiben. (fotó: https://www.facebook.com/peter.hajdu.526)

Lajcsiért a két fia ment a börtönbe. „Hajnal négyre ott voltak pontosan a börtön előtt.”

Hajdú egyébként a Facebookon számolt be arról, hogy megkönnyezte az interjút. „Sok interjút készítettem már életemben, de talán ez a mostani érintett meg a legjobban érzelmileg!” – írta.

A műsort szerdán este lehet megnézni a Frizbi YouTube csatornáján.

via

Exit mobile version