Gondok adódtak a várandós Tornóczky Anita szívével

F. B. | 2024. Július 10.
A műsorvezető azt vette észre magán, hogy furcsán viselkedik a szíve és mivel utána szeretne járni a problémának, ezért egy Holtert kapott.

Tornóczky Anita a párjával már hosszú ideje vágytak arra, hogy közös gyermekük lehessen. Öt éven át küzdöttek, rengeteg vizsgálat és orvos után végül Kassán, lombikprogram segítségével márciusban sikerrel jártak a második beültetés során. A kismama immár a 20. hétben jár, azonban az utóbbi időszakban furcsán kezdett viselkedni a szíve, így kapott egy Holtert.

Fotó: Olajos Piroska

Újabb kis epizód a terhességben. Sokszor furán viselkedik a szívem és ennek utána szeretnénk járni. Nyilván a +15kg, a vizesedés és a heti 4 edzés helyett nulla nem barátja a szívnek…kaptam egy holtert.

– osztotta meg a kismama a közösségi oldalán.

„A Holter gyakorlatilag egy 24 órás EKG, amely a szívből érkező elektromos jeleket rögzíti. A mellkasomra a megfelelő helyekre egyszer használatos öntapadós elektródát rögzítettek, amikhez a vezetékek kapcsolódnak. A készüléket egy nyakba akasztható hordozható tokban kell viselni és 24 órán keresztül nem szabad levenni és víz sem érheti. Nem kényelmes 35 fokban.” – tette hozzá a 44. életévében járó kismama.

Exit mobile version