Kulcsár Edina: „Tegnap teljesen váratlanul megtörtént”

F. B. | 2024. Július 10.
A volt szépségkirálynő saját közösségi oldalán árulta el, hogy eddig két dolog hiányzott igazán az életéből, most azonban mindkettőt végre megkapta.

A tegnapi nap folyamán már mi is írtunk róla, hogy Kulcsár Edina egy csodás ˝gyereknapon˝ vett részt gyermekeivel. A program kapcsán elárulta, hogy rengeteg kalandban volt részük, amelyekről 24 órán át elérhető Instagram-történetében számolt be. A hamarosan négy gyermekes édesanya ráadásul azt is megosztotta, hogy valami olyan dolog történt vele a programon, amely örökre megváltoztatta az életét. Hogy pontosan mi ez a dolog, arról egyelőre még nem számolt be, de ígéretei szerint nemsokára kiderül. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Mindezek után Edina egyik posztjában kifejtette, hogy bár ezt a napot eredetileg a gyermekeinek szervezte, de a nap végére az anyuka szerepből ő maga is átváltozott és újra gyereknek érezte magát. Ráadásul egy elképesztően boldog gyermeknek. Majd az alábbi gondolatokat fogalmazta meg: 

Ha pár hónapja megkérdezi tőlem valaki, hogy mi az, ami hiányzik az életemből, akkor két dolgot mondtam volna. 1: Még egy kisfiú, de ő már úton van. 2: Ami végül tegnap teljesen váratlanul megtörtént. Alig várom, hogy elmeséljem, miről is van szó!

– írta posztjában az édesanya, aki szavaihoz egy mosolygós videót is mellékelt.

Exit mobile version