Meghan Markle nem mondott igazat? Útlevelét állítólag lefoglalták, mégis bejárta a világot

M. P. | 2024. Július 11.
Meghan Markle azt állította, átadta az útlevelét a királyi családnak, így korlátozottan tudott utazni. Ennek ellenére 13 országban is megfordult.

Meghan Markle azt állította Oprah Winfrey-nek adott interjújában, hogy csatlakozása után átadta az útlevelét a királyi családnak, ami miatt korlátozottan tudott utazni.

Meghan Markle és Harry herceg (Fotó: Getty Images)

Ennek ellenére 2016 és 2019 szeptembere között legalább 13 külföldi utazást tett, többek között Olaszországba, hogy részt vegyen Misha Nonoo esküvőjén. Az említett időszakban meglátogatta George Clooney-t a Comói-tónál, járt Amszterdamban, Franciaországban és Torontóban is, valamint New Yorkban babaköszöntőn vett részt.

Források szerint Meghan minden utazásához használta az útlevelét, ami megkérdőjelezi az állításait. A Buckingham-palota bennfentesei szerint útlevelét talán megőrzésre vették el, de az utazások során mindig nála volt. Meghan és Harry a kapcsolatuk kezdete után hat héttel, 2016-ban kezdték közös utazásaikat, és később hivatalos királyi körutak keretében is több országot meglátogattak. A Buckingham-palota kommentárja szerint a királyi család mindig is megpróbálta biztonságban tartani Meghan útlevelét, és a királynő személyes közeledéssel próbálja megoldani a kialakult helyzetet.
 

Via

 

 

Exit mobile version