Nem bírja lelkileg: Gelencsér Tímea összeomlott a gyásztól

M. P. | 2024. Július 11.
Gelencsér Tímea nem tudja feldolgozni kutyája elvesztését. A hamvait sem tudta még elhozni, annyira nagy fájdalom érte őt Licsi elvesztésével.

Gelencsér Timi szívében hatalmas űr tátong, amióta váratlanul elveszítette a szeretett kiskutyáját. A műsorvezető és Licsi korábban elválaszthatatlanok voltak.

(Fotó: TV2 / fotocentral.hu)

A házi kedvence elvesztése óta magába roskadt a műsorvezető. Timi elárulta a közösségi oldalán, hogy még a hamvaiért sem tudott elmenni.

Gelencsér Timi élete az elmúlt hónapokban igazi érzelmi hullámvasút volt. Úgy döntött, hogy a kevés lehetőség miatt otthagyja a TV2-t és az RTL-hez igazol, ahol azonnal műsorvezetői szerepet kapott. Az egykori szépségkirálynő izgatottan vágott bele az új munkába, de egyre nehezebb helyzetbe került, amikor kiskutyája megbetegedett. A kutyus belázasodott, szervezete nem termelt több vért, végül pedig elhunyt, miután a csontvelőjét elpusztította a rák.
 
A hatalmas veszteség annyira megviselte Timit, hogy továbbra is padlón van lelkileg. Erről Instagram-sztorijában beszélt.

„Elfogadni szerintem soha nem fogom tudni, mert nagyon igazságtalannak érzem. Folyamatosan hullámzik a hangulatom. Reggel és este nagyon rossz, mindig megnézem az összevágott kis videóját. Napközben annyit rohangálok, hogy szerencsére leköt a munka, és olyankor nem is tehetem meg, hogy ne teljesítsek 100%-osan vidáman…” – fogalmazott.

„Mallorcáról hazatérni pokoli volt, mert az utazás utáni találkozásoknál mindig óriási örömmel fogadott, most pedig üresség volt. Próbálok a pozitív emlékekre gondolni, illetve, hogy boldog kiskutya volt, de például a hamvaiért képtelen vagyok elmenni hetek óta…”– olvashatók a megrázó sorok a történetében.

Via

 

Exit mobile version