Egy korszak véget ért Hevér Gábor életében: „Utoljára játszottam ma…”

M. P. | 2024. Július 12.
Stohl András és Hevér Gábor életében is véget ért egy korszak. Utoljára álltak színpadra az Átriumban, viszont egy igazán humoros videóval búcsúztak a közönségtől.

Szeptembertől az Átrium működését más társulatok és produkciók fogják biztosítani. Az előadások új formában kerülnek színpadra, így az idei évad volt az utolsó a megszokott stílusban. Stohl András és Hevér Gábor az “Őrült nők ketrece” című előadással búcsúzott a színpadtól.
 

Fotó: Trenka Attila /fotocentral.hu

 

Korábban a Blikk is beszámolt róla, hogy a nézői és színészi támogatás ellenére az Átrium kénytelen bezárni, mivel Budapest egyik legkedveltebb színháza nem kapta meg a remélt több százmillió forintos támogatást. Emiatt bejelentették, hogy számos sikeres darabtól és népszerű színésztől kell búcsúzniuk. Már korábban is lehetett tudni, hogy ez az utolsó évad, amelyre jegyet lehetett váltani, de csak nemrégiben derült ki, hogyan lehetne valamiképp megmenteni a teátrumot.
 

Fotó: Rozmanitz Gábor / fotocentral.hu

Szeptembertől új kollaboráció költözik a színházba: az Átrium működtetését ezentúl a Pintér Béla és Társulata, a Dumaszínház, a Delta Produkció, a Füge Produkció és az Orlai Produkciós Iroda folytatja. Előbbi egy közleményben tudatta, hogy céljuk „az intézmény elmúlt 12 évének színházi hagyományaihoz és szakmai sikereihez méltó színvonalas és sokszínű, a minőségre garanciát vállaló műsorpolitika összeállítása, igazodva a Margit-negyed lokális igényeihez és az épület adta lehetőségekhez”.

2024 szeptemberétől tehát újratöltve, új köntösben jelentkezik majd a színház. Addig is a folyton telt házzal játszott, legfelkapottabb és legszórakoztatóbb darabjuknak számító Őrült nők ketrece az utolsó előadásához érkezett tegnap este. Hevér Gábor egy érzelmes, egyben humoros videóval búcsúzott el az Átrium színpadától a közösségi oldalán: Kovács Mátéval, Nyomárkay Zsigmonddal, Ivanics Tamással, Fehér Tiborral és persze, Stohl Andrással kisminkelve jelentkeztek be a nézőkhöz, hogy stílusosan köszönjenek el.

Természetesen a humor nem maradhatott ki ebből a videóból, így aztán a színészek mindent beletettek ebbe a búcsú videóba!

Hevér Gábor elmondta, hogy 11 évig játszott itt, de ennek ma vége… Erre viszont Stohl szarkasztikusan csask úgy felelt:

„ Hát, jobban kellett volna játszani, akkor nem lenne ez a helyzet”

– természetesen ezt csak viccnek szánta Stohl.

A posztjában Hevér ironikusan ezt írta:

„Együttérző kollégák… Stohl még a saját dumámat is ellopta. Utoljára játszottam ma az Átrium színpadán”

Via

 

Exit mobile version