Rekord: 40 millió forint fölé ugrott a ValóVilág12 nyereményalapja

M. P. | 2024. Július 12.
Geri és Dudu másfél millió forintot csúszkáltak össze a mai játékkal, amelynek köszönhetően 41.700.000 forintra duzzadt a nyereményalap.

Nemcsak a hőmérő higanyszála ugrott meg a mai napon, hanem a ValóVilág12 nyereményalapja is. A 12. évad folyamatosan alakítható nyereményalappal startolt el, amelyet a villalakók már többször növeltek, de volt, hogy milliókat buktak egy-egy játékkal. Legutóbb 4 millió forinttal növelték a nyereményalapot annak a játéknak köszönhetően, amelyhez a meglepetésösszegeket rejtő, valamint az üres bőröndöt Majka vitte be a Villába.

Most pedig Dudu és Geri kapta meg a lehetőséget, hogy egy csúszós akadálypályán végigmenetelve, hatalmas koktélos poharakba juttassanak színes folyadékot egyik végpontból a másikba. Erre mindössze pár percük volt, amely igencsak megrémítette Gerit.

„Nem mondom, hogy teljesen értem a feladatot és az idő is nagyon kevésnek hangzik, de persze nyomjuk, nyerjük meg” – mondta a feladat előtt Geri, aki Duduhoz hasonlóan többször elvágódott a pályán.

Küzdelmük kifizetődőnek bizonyult, hiszen időn belül teljesítették a kihívást, nyereményükkel pedig 41.700.000 forintra ugrott a nyereményalap. 

 

Exit mobile version