Tóth Gabi a sarkára állt: „Szégyelljétek magatokat!”

nlc | 2024. Július 13.
"Itt a vége! Ezt már nem vehetitek el tőlünk!" Tóth Gabi jól kiosztotta azokat, akik bántják.

Miért élik ki magukat sokan a negatív kritikákban? Ezt kérdezte Tóth Gabi is, akinek elege van abból, hogy évek óta ellehetetlenítik és karaktergyilkosság áldozata lett. Az énekesnő az Instagramon beszélt arról, hogy kemények és elviselhetetlenek az ellene folyó támadások. Gabi úgy döntött, hogy nem vár tovább, és jogi lépéseket tesz.

A Bors cikke szerint a tehetséges híresség, főleg a válása és az új szerelme miatt került az érdeklődés középpontjába. De inkább belerúgtak az emberek, mintsem védelmükbe vették volna. De Gabinak már az is elég lenne, ha tárgyilagosak maradnak a kommentelők és az újságírók vele kapcsolatban. 

“Szégyelljétek magatokat és igenis, ha még egy ilyen cikk meg fog jelenni, akkor jogi útra fogom vinni az ügyet. Mostantól nem fogom hagyni magamat, ki fogok állni és el fogom mondani, hogy direkt lehúzó cikkeket írtok, hogy kattintsanak az emberek és hergeljétek őket ellenünk. Olyan emberek ellen, akik próbálnak jó dolgokat tenni…Elképesztő gátlástalan módon manipuláljátok az embereket és alkalmazzátok a karaktergyilkosságokat folyamatosan, amíg olyan szinten hiteltelenítetek el embereket, hogy munkájuk nem lesz”- írta az énekesnő, aki párjával, Papp Máté Bencével közös tábort is szervezett a nyárra.

(fotó: FotoCentral)

Egy dolgot nem tudtok elvenni tőlünk. Az pedig az, hogy mi jövő héten egy telt házas gyermekekkel együtt lélegző, közösségépítő, szép és fontos értékeket közvetítő tábort fogunk létrehozni. Milliónyi mocsok cikket hozhattok le rólunk. Nem fog működni, hiába próbálkoztok, mert mi meg fogjuk csinálni és tele lesz szeretettel, értékkel ez az egész. Úgyhogy mindenetekkel megpróbálhatjátok lehúzni, de nem vehetitek el tőlünk a közösen, valóságban megélt fontos értékeket.”

Exit mobile version