Alekosz megmutatta edzett testét – videó

M. P. | 2024. Július 15.
Alekosz nem fogta vissza magát, ledobta a textilt és megmutatta mindenkinek izmos testét. Az eredmény, amiért dolgozott nagyon látányos.

A ValóVilág 4 győztese már két éve napi rendszerességgel jár az edzőterembe, így mára teljesen megszabadult egykor védjegyének számító pocakjától és jellegzetes testtartásától. A kemény munka eredményét egy videóban osztotta meg közösségi oldalán.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Alekoszt korábban leginkább a végtelen bulizással társították rajongói, az elmúlt években egyre többen kezdték el követni a testépítéssel kapcsolatos tevékenységei miatt.

Alekosz edzéstervéről több YouTuber is készített videót, sőt, olyanok is akadtak, akik 24 órán át próbáltak úgy élni, mint az ország első számú provokátora. Az eredményekről még lehet vitatkozni, de az biztos, hogy Alekoszon jól látható a kemény munka eredménye.

A korábban a BRFK által is megfigyelt realitysztár most háza udvarából osztott meg egy lenyűgöző videót, melyben félmeztelenül, izmait feszítve sétálgat, John Rambót idéző tekintetével. 

Egy évvel ezelőtt Alekosz már készített egy hasonló videót, ugyanebben az öltözetben és helyszínen mutatta meg izmait, miközben a szomszédokat is megfigyelte. Lehetséges, hogy a félmeztelen kertszemle éves hagyománnyá válik?

Via

Exit mobile version