Megható gesztus Szabó Simontól: Balogh Edina alig bírta visszatartani a könnyét

M. P. | 2024. Július 15.
Balogh Edina színésznő 40 éves lett és kapott is egy fantasztikus ajándékot a szeretteitől! A meglepetés részleteit a cikkben találod!

Balogh Edina teljesen elalélt, amikor meglátta, mivel készült a szerelme a születésnapjára. Egy meglepetés kerti partin gyűltek össze a barátaival, hogy emlékezetessé tegyék a pillanatot.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Nemrégiben kiderült, hogy Balogh Edina és Szabó Simon kapcsolata új szintre lépett: összeköltöztek. Budapest közelében találták meg álmaik otthonát, amit együtt kezdtek el csinosítani. Bár Edina szerint a házban még félkész állapotok uralkodnak, úgy gondolja, hogy az eredmény meseszép lett. 

A sztárpár nemrégiben évfordulót is ünnepelt, amelynek alkalmából kettesben bejárták Olaszország gyönyörű helyeit. Emellett újabb ünneplésre is volt ok, hiszen a Barátok közt egykori sztárja 40 éves lett. Edina párja meglepetés szülinapi bulit szervezett neki, ahová a legközelebbi barátokat is meghívta, és egy kerti partit tartottak. A szőke szépség, aki meghatódott a kedves gesztustól, az Instagram-oldalán megosztott egy romantikus fotót is, amelyen éppen Simon ölében ül.

„…nehéz bármit is mondani, ez egy nagyon kerek szám… Talán csak annyit, hogy még soha nem volt meglepetés bulim, csodálatos érzés volt megélni, hogy a barátaim, a családom és a szerelmem együtt dolgoztak ezekért a pillanatokért…. Örökké emlékezni fogok erre a születésnapra!… Csak hála és boldogság van a szívemben, mert a legnagyobb kincs a világon az enyém, amikor szeretsz és szeretnek! Köszönöm NEKTEK, hogy vagytok nekem” – érzékenyült el Edina.

A szerelmes képet Simon is közzétette az Instagramon, de ő mindössze ennyit fűzött hozzá:

„Boldog szülinapot, Baby” – írta.

A fotót ide kattintva nézheted meg!

Via

Exit mobile version