Attól félt a Next Top Model Hungary győztese, hogy rászabadul a népharag

F.C. | 2024. Július 15.
Pár hónap alatt nagyot fordult vele a világ.

Mészáros Lili nemrég a neves divatfotós, Oleg Borisuk kamerája előtt mutatta meg egy újabb arcát. “Féltem, hogy megosztóak lesznek a képek, de sokan egyenesen azt írták, hogy ez a kedvenc fotósorozatuk rólam. (…) 99 százalékban pozitív véleményeket kapok és hallok vissza. Őszinte leszek, féltem, hogyan küzdenék meg azzal, ha rám szabadulna a népharag. Azért résen vagyok, mert egyetlen ballépés elég”vallotta be a Borsnak a Next Top Model Hungary győztese, aki arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy kacérkodik a külföldi karrierrel is.

Elmondása szerint jelenleg szünetelteti az egyetemi tanulmányait, mivel most mindaz leköti, amire a modellkereső műsor megnyerésével lehetősége nyílt, sőt külföldön is lehetősége lesz szárnyakat bontogatni. “Nagy lépés lenne, de vágyom rá, és szerencsére a környezetem is támogat benne. A barátom (…) szívesen tartana velem” – árulta el.

Mészáros Lili amúgy már 6  éve együtt van a párjával. “Nem kérdés a számunkra, hogy együtt tervezzük a jövőt. Szeretnénk esküvőt, családot a nem is annyira távoli jövőben. Az elkövetkező pár évet viszont most a modellkarrieremnek és a tanulmányaimnak szeretném szentelni, de a harmincas éveim elején azért már szívesen babáznék”mesélte nemrég.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Mokka – videó (2024.06.03.-i adás)

Exit mobile version