A rajongók már találgatnak! Vajon tényleg ők lesznek az idei Sztárbox női versenyzői?

M. P. | 2024. Július 16.
Elindultak a találgatások, de vajon tényleg ők lesznek a Sztárbox idei női versenyzői? A rajongók már tűkön ülnek!

Az RTL már két súlycsoport versenyzőit felfedte, de eddig csak a Sztárbox férfi mezőnyének neveit árulták el. Még mindig titok, hogy kik lesznek idén a női versenyzők, akik valószínűleg már gőzerővel készülnek. A rajongók figyelmesen keresik az árulkodó jeleket, és lecsapnak mindenre, ami utalhat a résztvevőkre.

Fotókredit: RTL/ Balogh László

Például Alekosz volt barátnője, Varsányi Réka elszólása, miszerint „kipróbálta a bokszot”, sokak szerint egyértelmű jel. Sokan úgy vélik, hogy a küzdősportokban jártas Tóth Andi szinte biztosan ott lesz az idei évadban. Ez azonban furcsa erőviszonyokat eredményezne, mivel csak egy hasonlóan edzett ellenféllel lenne fair ringbe állítani.

Schobert Lara neve is felmerült, akinek a mentális és fizikai leterheltség jól jöhetne, hogy elterelje a figyelmét a magánéleti problémáiról. Pletykák szerint több kisgyerekes anyuka is részt vesz majd a versenyen. Borbély Alexandra és Dér Heni neve is felmerült, valamint Rácz-Gyuricza Dóráé, aki nemrég tért vissza a ringbe férjével együtt. Dóri régóta küzdősportol, és állítólag lenyűgözte a boksz. Tavaly testközelből követte végig férje felkészülését és meccseit is, így nem lenne meglepő, ha ő is részt venne a versenyen.

Via

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version