Sztárok, akik akár ikertestvérek is lehetnének

nlc | 2024. Július 16.
Meg vagyunk róla győződve, hogy az alábbi hírességek közül sokan nem egymás hasonmásai, hanem minimum ikertestvérei, akkora a hasonlóság.

Lehet, hogy van abban valami, hogy hírességnek születni kell. Mármint most nem a nepo babykre gondolunk, hanem arra, hogy ha bizonyos vonásokkal rendelkezel, akkor predesztinálva vagy a hírnévre. Ezt bizonyítják legalábbis az alábbi sztárok, akik viccen kívül, akár a születésüknél elválasztott ikertestvérek is lehetnének. A hasonlóság döbbenetes! Erről te is megbizonyosodhatsz az alábbi galériában, ahol összegyűjtöttük Hollywood legdurvább sztár hasonmásait.

jeremy allen white gene wilder nlc

A mackó sztárja, Jeremy Allen White akár az eredeti Willy Wonka, Gene Wilder reinkarnációja is lehetne... (Fotók: Rodin Eckenroth, Stanley Bielecki Movie Collection/Getty Images)

margot robbie emma mackey nlc

Margot Robbie és a Szexoktatás Emma Mackey-jének hasonlósága legendás. Olyannyira, hogy a két színésznőt direkt castingolták egymás mellé a Barbie-ba is. (Fotók: Steve Granitz, Karwai Tang/WireImage)

will ferrell chad smith nlc

Nem, Will Ferrell nem dobol titokban a Red Hot Chili Peppersben, jobb oldalon tényleg Chad Smith látható. (Aki amúgy csak szerintünk hasonlít még László Zsoltra is?) (Fotók: Jeff Kravitz, Rich Polk/Getty Images for iHeartRadio)

taylor russell jenna ortega nlc

Két Z-generációs ikon, akik ikertestvérek is lehetnének. Bal oldalon Harry Styles legutóbbi barátnője és a Csontok meg minden főszereplője, Taylor Russel látható. A jobbon pedig mindenki kedvenc Wednesdaye, Jenna Ortega.(Fotók: Dimitrios Kambouris, Neilson Barnard/Getty Images)

jeffrey dean morgan javier bardem nlc

Egy másik sokat emlegetett hasonmás-pár: Jeffrey Dean Morgan és Javier Bardem. (Fotók: Michael Loccisano, Juan Naharro Gimenez/Getty Images)

elizabeth banks parker posey nlc

Nem, ez a fotó nem a „Sztárok szőkén és barnán”-listáról keveredett ide, nem Elizabeth Banks szerepel rajta kétszer. A jobb oldalon a Sikoly 3. színésznője, Parker Posey látható. (Fotók: Steve Granitz, Dimitrios Kambouris/Getty Images)

matt damon jesse plemons nlc

Amióta Jesse Plemons lefogyott, rendre összekeverik Matt Damonnal. Nem is csoda! (Fotók: Gilbert Flores, Frazer Harrison/Getty Images for SXSW)

via

Exit mobile version