Újabb mérföldkőhöz értek Rácz Jenőék: „jöhet a következő”

M. P. | 2024. Július 16.
Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra készen állnak a következő lépésre? Most Dóra elárulta, hogy mi a jövő terve.

Rácz Jenő, a híres séf és gasztronómiai szakember nemrégiben megnyitotta a Portofino Beach Club by RJ nevű strandklubját, amely azonnal felkeltette a helyi közönség és a látogatók figyelmét.

 

Fotó:RTL / Sajtóklub/ fotocentral.hu

A stílusos és elegáns tengerparti klub a prémium szolgáltatások és ínycsiklandó étkezési lehetőségek kombinációját kínálja, tükrözve Rácz Jenő szenvedélyét a kiváló gasztronómia iránt. A Portofino Beach Club by RJ a modern dizájnt és a kényelmes relaxációs zónákat ötvözi, így tökéletes helyszín a nyári pihenésre és szórakozásra. Az új strandklub gyorsan népszerűvé vált, és már most a régió egyik legkeresettebb nyári úti célja.
  

„Ezzel a férjem egy újabb álma vált valóra, jöhet a következő. Szavak nincsenek arra, mennyire büszke vagyok rá, főleg azért, mert a munkaszervezéssel megoldotta, hogy az új vállalkozás ne menjen a családi életünk rovására, egy perccel sem töltött kevesebb időt velünk. Jó érzés, hogy Jenő ilyen fiatalon a szorgalmának, tehetségének köszönhetően sikeres, s öröm látni, hogy boldog férj és apa. Szerintem ő példakép is a generációja szemében” – mondta Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra a Meglepetésnek.

Via

Exit mobile version