Így vélekedik Hódi Pamela férje arról, hogy az influenszer igent mondott a Sztárboxra

M. P. | 2024. Július 17.
Hódi Pamela nagy fába vágta a fejszéjét a Sztárbox műsorával. Viszont férje elárutla, mit hogyan tud menedzselni az életében most, hogy a sport örül forog a világa.

Hódi Pamela bevallotta, nagyon sokat gondolkodott, mi lesz, ha elvállalja a Sztárboxot. Nem is feltétlenül a műsor miatt, sokkal inkább a gyerekek miatt.

Fotókredit: RTL/ Sárosi Zoltán

Pamela tudta már a legelején, hogy kétgyermekes anyukaként rá edzés után újabb és újabb feladatok várnak otthon. A sport soha nem volt szilárdan az élete része, ezért ez most hatalmas kihívás számára. 

„Szercsó 35 évesen felkeltél a kanapéról és elmentél egy profi edzésre! És milyen igaza volt, végülis csak 3 hónap kellett ahhoz hogy ne érezzek már izomlázat” – írta az influenszer.

Pamela elárulta azt is, hogy szinte mindene fájt az elején, de a heti 5 edzés egy olyan biztos ponttá vált az életében, amin még ő is meglepődök.

Annyira erős lett bennem az érzés az iránt, hogy nyertes legyek hogy képes vagyok nyaralás alatt futni, képes vagyok hétvégén is edzeni képes vagyok a kitűzött célomat előtérbe helyezni. Mert ez most rólam szól. Minden napom a családom körül forog, legyen nekik főtt étel, legyen itthon tisztaság, minőségi időt töltsek velük, és közben az influenszer munkáimat is időre elvégezzem, de a Sztárbox felnyitotta a szemem, hogy igenis lehetek én is első pár hónapig” – írta az influenszer.

Tényleg azt kell mondjam, óriási mázli hogy Bence, a nagyszülők és a bölcsi segítségével megtudom oldani Via felügyeletét, Natkó pedig elkezdte a boxot így ő jön velem. Majdnem elfelejtettem a nagy igazságot, szeretek hangot adni a fájdalmamnak és fáradságomnak, úgyhogy baromi nagy feladat a makacsságom leküzdése is a felkészülés alatt ez mondjuk kevésbé vicces, hisz túl vagyok már a ringből zokogva kimászásból, túl vagyok az edzés utáni pityergésen, és túl vagyok a könnybe lábadt szemmel való edzésen is.

-írta Pamela.

A teljes bejegyzést IDE kattintva tudod megnézni.

Exit mobile version