Palik László nagy bukását ígérik a rajongók

CS.Á. | 2024. Július 17.
A rajongók közül sokan úgy érzik, Vágó István nem pótolható Palik Lászlóval, Palikhoz pedig cseppet sem passzol a műsor, melynek műsorvezetője lesz: a Legyen Ön is Milliomos!

Újra műsorra kerül a Legyen Ön is Milliomos, az pedig teljesen felborzolta a kedélyeket, hogy Vágó István helyére Palik László ül majd. Rengeteg tévénéző látja úgy, hogy egyenes felháborító vele pótolni a legendás műsorvezetőt, sokak szerint pedig megfelelő minőségben egyenesen lehetetlen. Csak úgy záporoznak a méltatlankodó kommentek: “Teljesen alkalmatlan jelölt!”, “Ez inkább Gundel Takács Gábornak való feladat, ha már pótolni kell Vágó Istvánt. Ami, valljuk be, igen nehéz lesz”, Felháborító, hogy ezt a műsort újra előveszik a tv-ben azok után, hogy a legendás műsorvezető meghalt”, “Ha már műsort akadnak adni Palik Lászlónak, legalább lenne más a címe, a forgatókönyve”.

A Best Magazin megkérdezte Vágó István özvegyét is, mit gondol, ő pedig elmondta, hogy bár már több mint egy éve jóformán be sem kapcsolja a tévét, ezt ő is meg fogja nézni. “Azt mondom, amit István is mondana erre: sok sikert, hajrá fiúk! Ugyanis mindig drukkolt a játékvezetőknek, és ugyanezt kívánta annak idején Fábry Sándornak, Friderikusz Sándornak és Gundel Takács Gábornak is. Nem volt benne soha fájó nosztalgia, miért is lett volna hiszen ő állt fel, ő akarta 2008-ban abbahagyni. Sőt szeretettel, a legjobb szándékkal meg is nézte a műsort a tévében, valahányszor megpróbálta valaki tovább őrizni a műsor jó emlékét. Én is így teszek majd. Ha adásba kerül, feltétlenül megnézem, pedig István halála óta már kizárólag külföldi hírműsorokra kapcsolok” – mondta Judit.

Best Magazin

Exit mobile version