31 év szeretetben: Gáspár Győző és Bea megható házassági évfordulója

M. P. | 2024. Július 18.
Az ország egyik legismertebb celeb párja most ünnepli 31. házassági évfordulóját, amit Bea egy megható Instagram-poszttal tett emlékezetessé.

Gáspár Bea és Győző már 31 éve házasok, így bőven van okuk ünnepelni. Ráadásul egy különleges fotó is előkerült a múltból, amit Bea osztott meg az Instagram oldalán.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu / fotocentral.hu

Gáspár Győző és Gáspár Bea már több mint három évtizede házasok, és kapcsolatuk sok kihívást, de rengeteg boldog pillanatot is megélt. Az ország egyik legismertebb celeb párjaként gyakran szerepelnek a médiában, ahol nyíltan beszélnek házasságuk hullámvölgyeiről és sikereiről. Győző, akit a legtöbben a “Győzike Show” című valóságshow-ból ismernek, mindig is hű társa volt Beának, aki nemcsak felesége, hanem szoros üzlettársa is. A pár közös erőfeszítései és a családjuk iránti elkötelezettségük segítettek nekik átvészelni a nehezebb időszakokat. Bea kivételes türelme és Győző humorérzéke a kulcsa annak, hogy házasságuk ennyi éven át tartós és erős maradt.

Most pedig egy igazán kedves fotóval köszöntötte Bea Győzikét, ugyanis mint kiderült most ünneplik a 31. házassági évfordulójukat: 

„31 éve “hintáztat” ! Since: 1993. Napra pontosan 31 éve vagyok Gáspár Győzőz felesége. Azóta rengeteg közös élményt szereztünk, s remélem, hogy még nagyon sok közös kalandunk lesz drága “bolondom”! Boldog házassági évfordulót nekünk!” – írta a megható sorokat Bea.

A posztban pedig láthatjuk az esküvői fotójukat:

 

Exit mobile version