Damu Roland kislányának álma valóra vált Jákob Zoltán jóvoltából

M. P. | 2024. Július 18.
Jákob Zoltánnak köszönhetően Damu Roland kislányának álma teljesült, a kis Maja ugyanis még soha nem volt nyaralni. Ezt a milliárdos nem hagyhatta annyiban.

A milliárdos Jákob Zoltán szíve összeszorult, amikor meghallotta, hogy Damu Roland kislányának, a nyolcéves Majának még sosem volt nyári vakációja, ezért boldogan felajánlotta, hogy finanszírozza a kislány első nyaralását.

Fotó:TV2 / press.tv2.hu / fotocentral.hu

Damu Roland özvegye, Edina, félve kereste meg szerkesztőségünket, hogy segítséget kérjen Maja nagy álmának megvalósításához. A 2021 decemberében elhunyt színész árvája sosem volt nyaralni, és Edina anyagi helyzete miatt erre eddig nem volt lehetőség.

„A mindennapokat mindig megoldjuk valahogy, hiszen van egy jó állásom, és bár egyedül nevelem Maját, ha szűkösen is, de azért igyekszünk minden hónapban kijönni a kevéske pénzünkből. Nyaralni azonban sosem voltunk, Maja fejében az a nyaralás, hogy egyszer-egyszer kimegyünk egy budapesti strandra. Még olyan rokonunk sincs, akinek lenne kertes háza vidéken, hogy ott lehessen kicsit, mintha vakációzna” – mesélte a Blikknek Edina.

Az édesanya elárulta, nincsenek nagy álmaik, egy belföldi hétvége már hatalmas örömet jelentene a kislányának.

„Kétféleképpen tudok örömet szerezni: olyanoknak, akik rászorulnak, és olyanoknak, akiknek csak úgy, de örömet adhatok ezzel. A rászorulóknak leginkább pénzt és élelmiszert adományozunk, de néha telefont is szoktunk adni, hogy elérjék egymást a családtagok” – árulta el Jákob Zoli, aki alapítványán keresztül is számos nemes ügy mellé állt már és mindenkit arra buzdít, hogy segítsen, ahol csak tud.

„Összeszorult a szívem, amikor meghallottam, hogy egy nyolcéves kislány még sosem volt nyaralni, ezért úgy döntöttem, Maja első vakációját én állom” – mondta Jákob Zoli.

Via

Exit mobile version