Alighogy elkezdődött, máris véget ért a Házasság első látásra Petrájának a kapcsolata

F.C. | 2024. Július 18.
A szakítás ellenére sem ábrándult ki a szerelemből.

Pár hete még Dávid Petra boldogságáról lehetett hallani, arról, hogy végre rátalált a szerelem. A Házasság első látásra sztárjának a munkahelyén, az edzőteremben ismerkedtek meg, és választottja pár évvel fiatalabb nála, ám őt ez egyáltalán nem zavarja. A friss románc azonban pár napja véget ért – tudta meg a Story magazin.

Dávid Petra egy percig sem búsult a szakítás után – Fotó: Sajtószoba

„Nem passzoltunk egymáshoz. Nem külsőleg, belsőleg. Külsőleg egy nagyon helyes, magas, izmos pasi volt. Pont olyan karakter, ami nekem bejön. De mindez kevés, ha nem egy húron pendülünk. Annyira az elején voltunk, hogy még nem alakultak ki komolyabb érzelmek, így nem is szenvedem meg annyira ezt a szakítást” – nyilatkozta Dávid Petra, aki szerint a kommunikáció sem működött túl jól közöttük.

Mint mondja, a szakítás semmiképp sem jelenti, hogy elkeseredett. “Kiábrándulni maximum az úriemberből ábrándultam ki, de a szerelemből egyáltalán nem. Nyitott vagyok rá, hogy jöjjön valaki, aki férfi a talpán, és végre levesz a lábamról” – jegyezte meg a személyi edző, akinek a Story mesterséges intelligencia segítségével megalkotta a tökéletes férfit.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Exit mobile version