Papadimitriu Athina elárulta, már egyáltalán nem vágyik a pasizásra

M. P. | 2024. Július 18.
Papadimitriu Athina feszes tempót diktál és ebből adódóan, nem mindenki tudja tartani a ritmust. Emiatt lehet az is, hogy egy ideje már nem gondol a pasizásra.

Papadimitriu Athina mindig is olyan ember volt, aki mellett bizony nem unatkozott soha senki. De vajon hogy bírja ezt az életmódot a színésznő?

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

A színésznő  a napokban ünnepli 70. születésnapját, és elárulta, hogy kizárólag az élet pozitív oldalával hajlandó foglalkozni.

„Fizikailag és lelkileg is maximum 40 évesnek érzem magam, de az arcomon azért látszik az idő múlása, miután se kozmetikushoz, se plasztikai sebészhez nem járok. (…) Az én plasztikám az aktív élet. Meghalnék, ha a nyugdíjasok nyugodalmas életét kellene élnem. Szükségem van a pörgésre, állandó menetelésben vagyok, a semmittevéstől biztosan kikészülnék”  – nyilatkozta korábban a Story-nak.

A tempójával, amit diktált nem csak a fiatalok nem tudnak versenyezni, de a férfiak sem. Lehet, hogy emiatt is él társ nélkül már egy ideje?

„Már egyáltalán nem foglalkoztat a pasizás. Legfeljebb a társalgás hiányzik olykor, hogy amikor este hazamegyek, egy pohár ital mellett megosszam valakivel a napomat, és kibeszéljem magamból, ami aktuálisan foglalkoztat. Ezt leszámítva, egyébként teljesen jól megvagyok egyedül is. Férfikézre egyáltalán nincs szükségem, minden meg tudok oldani egymagam. Fúrok, faragok, cipekedek, a szerelmet pedig bőven megéltem fiatalabb koromban. Tizennégy éves koromtól fogva egyik érzelemből estem a másikba, csodálatos kapcsolataim voltak, úgyhogy csak hálával tartozom a férfiaknak!” – mondta Papadimitriu Athina a Storynak.

Exit mobile version