Papadimitriu Athina: „Meghalnék, ha a nyugdíjasok nyugodalmas életét kellene élnem”

F.C. | 2024. Július 18.
Testben és lélekben is 30 évvel fiatalabbnak érzi magát a 70 éves színésznő.

Papadimitriu Athina július 19-én ünnepli a 70. születésnapját, és kizárólag az élet pozitív oldalával hajlandó foglalkozni. „Fizikailag és lelkileg is maximum 40 évesnek érzem magam, de az arcomon azért látszik az idő múlása, miután se kozmetikushoz, se plasztikai sebészhez nem járok. (…) Az én plasztikám az aktív élet. Meghalnék, ha a nyugdíjasok nyugodalmas életét kellene élnem. Szükségem van a pörgésre, állandó menetelésben vagyok, a semmittevéstől biztosan kikészülnék” – nyilatkozta a Story magazinnak.

Papadimitriu Athina a Farm VIP-ben – Fotó: Sajtószoba

Ami a magánéletét illeti, már jó ideje egyedül, társ nélkül éli a mindennapjait, ám őt ez egyáltalán nem zavarja. „Már egyáltalán nem foglalkoztat a pasizás. Legfeljebb a társalgás hiányzik olykor, hogy amikor este hazamegyek, egy pohár ital mellett megosszam valakivel a napomat, és kibeszéljem magamból, ami aktuálisan foglalkoztat”  – vallotta be a színésznő, hozzátéve: szerelmet bőven megélt fiatalabb korában.

Bár 24 óra is kevés lenne, hogy a teendői végére érjen, de úgy, hogy nem a fővárosban, hanem a Dunyakanyarban él, még jobban be kell osztania az idejét: „Az utazással elmegy legalább két órám. (…) A Nemzeti Lovas Színházzal járom az országot, az Operettszínházban játszom, rendezvényekre megyek, vagy a Liliom Produkcióval állok színpadra az Öreglányok című darabban”.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Exit mobile version