Újabb titokzatos idézetet osztott meg Földes Eszter, de vajon mire utal?

M. P. | 2024. Július 19.
Ismét napvilágot látott egy idézet, amelyet Földes Eszter osztott meg közösségi oldalán. Vajon ezúttal mire utalhatott a színésznő?

Néhány napja jött a hír, hogy Földes Eszter és Lovasi András úgy határoztak, külön utakon folytatják. Azonban volt már előszele ennek a bejelentésnek, ugyanis a színésznő gyakran osztott meg sejtelmes tartalmakat a közösségi médiában. 

 

Fotó: Fotó: TV2 / fotocentral.hu

Azok, akik követik Földes Eszter színésznőt a közösségi oldalakon, biztosan tudják, hoyg gyakran kommunikál idézetekkel. Azt is akkor kezdte sejteni a rajongótábor, hogy férjével, Lovasi Andrással valami nincs rendben közöttük, amikor a színésznő a hűtlenségre utaló idézeteket osztott meg.

A napokban nyilvánosságra került az is, hogy kik lesznek az idei Sztárbox versenyzői és a nevek között ott szerepelt Földes Eszteré is. Most ennek kapcsán Dosztojevszkijt hívta segítségül a színésznő, és ismét egy titokzatos idézet került ki az oldalára. Ennek hála, nem lehet nem arra gondolni, hogy ez ismét egyfajta burkolt üzenet a férjének, hiszen a méltóságról írt néhány gondolatot.

Az idézet ez volt: „Az ember minden körülmények között megőrizheti a méltóságát. Ha kell is küzdeni, a harc felemel, nem lealacsonyít.”

Hogy pontosan mire utalhat a színésznő, azt pontosan senki nem tudja.

Via 

 

Exit mobile version