Aurelio: „A börtönben mindent elvesztettem. Az egzisztenciámat, a szabadságomat, a méltóságomat”

nlc | 2024. Július 22.
Tény, hogy máshogyan látja most a világot.

Aurelio korábban megnyerte a Való Világot, arra pedig nem is olyan régen emlékeztünk vissza, hogy tette ezt “helikopterezéssel”. Aztán nagyot változott vele a világ, amikor két évig börtönbe került, és édesapa is lett. Most azt mondta, hogy soha többet nem akar visszakerülni a börtönbe, ezért minden szabályt betart.

A Bors szerint még mindig nem tudta felfogni az egykori VV-győztes, hogy leülte a rá kiszabott börtönbüntetést, amit emberkereskedelem és kábítószer birtoklás miatt róttak ki rá. Aurelio azt mondta: egy nagyképű csávó ment be a börtönbe, de  egy teljesen új ember hagyta el a Kozma utcai bv-intézményt. Ennek ellenére azt is állítja, hogy nem tört meg a rácsok mögött, de nagyon megviselte. Ennek következtében pedig elhatározta: soha többet nem akar visszamenni. 

“Nincs senkire szükségem ahhoz, hogy tudjam, nem fogok visszakerülni! Ha egy embernek elveszik mindenét, de konkrétan értsd azt, hogy mindenét. Az egzisztenciáját, a szabadságát, a méltóságát, mert te bent csak egy szám vagy! Bent csak egy MF1681 vagy, vagy jobb esetben művész úr. Bent semmid nincs, ott senkit nem érdekel ki vagy, mid van, milyen autód van. Aki egyszer bekerül és két év nagyon hosszú idő, az egy életre megtanulja mit szabad és mit nem. Nekem senkire nincs szükségem, hogy emlékeztessen arra, két éven keresztül mit kellett túléljek!” – magyarázta a lapnak Aurelio, aki márcsak a kislánya miatt sem szeretne visszatérni a rossz útra.

Exit mobile version