Bikinis fotóval hirdeti a szingliségét Földes Eszter

M. P. | 2024. Július 23.
Földes Eszter nem dőlt a kardjába a válás miatt, sokkal inkább kivirult, mióta szingli lett. Legújabb képe is ezt bizonyítja.

Néhány napja jött a hír, hogy Földes Eszter és Lovasi András úgy határoztak, külön utakon folytatják. Azonban volt már előszele ennek a bejelentésnek, ugyanis a színésznő gyakran osztott meg sejtelmes tartalmakat a közösségi médiában. 

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

A színésznő és a Kispál és a Borz frontembere ugyanazt a szűkszavú közleményt tették ki a válással kapcsolatban néhány nappal ezelőtt.

Eszter pedig – úgy tűnik – már tovább is lépett, ugyanis azóta olyan posztokat tölt fel közösségi oldalára, ami erre utal. 

A színésznő legutóbbi Isntagram-történetében stílszerűen egy igazán “csajos” idézettel rukkolt elő, amit a Szex és New Yorkból ragadott ki:

Szinglinek lenni régen azt jelentette, hogy senki sem akar téged. Most viszont azt jelenti, hogy baromi szexi vagy, és te döntöd el, hogy akarod élni az életed, és kivel szeretnéd tölteni az idődet

– áll az idézetben, amihez Eszter egy bikinis szelfit osztott meg magáról. Hogy pontosan mi az igazság, azt nem tudni, mindenesetre a fotók alapján a színésznő nagyon is boldog.

Egy neve elhallgatását kérő bennfentes néhány napja a Borsnak mesélte el a válás botrányos, a nyilvánosság elől eltitkolt részleteit.

Állítólag nem egy eset volt, hiszen András mai napig elképesztően népszerű a nők körében. Egy-egy ilyen sztori után Eszter mindig végzetes árulásnak élte meg a történteket, persze ki ne értené meg. Ilyenkor mindig elküldte, de aztán újra és újra megbocsájtott és nem csak a közös gyerekük, Álmos miatt. Hanem mert bármit is tett a férje, a szerelem nem múlt el. Hangos szerelem volt az övék, nagy lángolással, hiába szurkoltunk nekik, de rohantak a végzetük felé. Az utolsó esetet már sem az anyai szív, sem a szerelmes szív nem tudta megbocsájtani

– ecsetelte az informátor.

Exit mobile version