Plasztikai beavatkozásra készül Zámbó Krisztián

M. P. | 2024. Július 23.
Zámbó Krisztián plasztikai sebészhez fordult, de a sportolást nem akarja kizárni az életéből. A részletekről maga a zenész mesélt.

Zámbó Krisztián azt mondja, mindenekelőtt fogyni szeretne, hiszen manapság 100 kiló az túl sok. Sajnos egy komoly sérülés miatt egy pár hétre le kellett állnia edzéseknek, törött könyöke és csuklója miatt két hónapot kellett kihagynia, de most folytatja az elkezdett életmódváltást.

Fotó: RTL/Rizmajer Antal, Sárosi Zoltán / fotocentral.hu

Zámbó Krisztián úgy véli, mivel az élete a nyilvánosság előtt zajlik, így neki fokozottan oda kell figyelnie a megjelenésére, ezért nem habozott felkeresni a sztárok plasztikai sebészét, dr. Krasznai Zsoltot, hogy a legbiztosabb kezek tüntessék el az arcáról a fogyás és az idő nyomait.

„Nagyjából három év után megborotválkoztam, és kénytelen voltam szembesülni a szomorú ténnyel, hogy itt-ott megereszkedett az arcbőröm, ami nem csak a koromnak, de annak is köszönhető, hogy az utóbbi időben leadtam jó pár kilót. Egyrészt hiú ember vagyok, másrészt pedig úgy gondolom, közszereplőként fokozottan oda kell figyelnem a megjelenésemre, ezért úgy döntöttem, hogy orvosi segítséget is igénybe veszek annak érdekében, hogy javítsak az összképen” – kezdte Zámbó Krisztián.

Majd hozzátette azt is az előadó, hogy semmiképpen nem szeretne drasztikus változást, mindössze korrigáltatná az arcán és a nyakán megereszkedett bőrt,  

Zsolti barátom teljes mértékben partner, megnyugtatott, hogy nem fog nővé operálni

–fogalmazott Krisztián. 

A zenész nemrég pedig az Instagramján is megosztotta, hogy az életmódváltás nem tréfa. Nem csak a plasztikában látja a megoldást, hanem a sportban is. A posztban Krisztián így fogalmaz:

„Belehúzunk! Kimaradt 2 hónap a törött könyököm és csuklom miatt, de most folytatom az edzéseket és az életmódváltást!
Köszönöm a segítséget”

Via

Exit mobile version