Azahriah Majkáról: „Némi intelligencia is kéne, bár az neki sose volt”

M. P. | 2024. Július 24.
Nem csitulnak a hazai sztárok sem a Puzsér-Ábrahám ügy kapcsán. Ezúttal Azahriah fejtette ki véleményét Majkáról és az egész konfliktusról.

Ábrahám Róbert és Puzsér Róbert között nem újkeletű a feszültség, a két férfi között már évek óta megy az adok-kapok, most azonban nem csak szóban  estek egymásnak, hanem fizikailag is. Ezzel kapcsolatban először Majka, most pedig Azahriah is kifejtette a véleményét.

Fotó: Getty Images

Az ügy kapcsán Majka is felszólat a minap. A rapper a Facebook oldalán írta le véleményét.

A rapper véleménye tehát az, hogy Puzsérnak kijárt már egy pofon. Viszont ezzel nem mindenki ért egyet a hazai sztárvilágban. 

Azahriah ugyanis egy 24 óráig elérhető Instagram történetben fejtette ki véleményét, melyben úgy fogalmaz:

Csupán felépített bábuk ők, akik az előre megírt narratívát szíjkózzák unos, untalan, és amivel elég komoly morális válságba taszították az országot. A tény, hogy Majka ezeket a közszereplőket megvédi, gyakorlatilag ,egerősíti a NER puszta létét, propagandistái munkáját és értékrendjük helyességét.”

Majd így folytatja:

„Bár ehhez némi intelligencia is kellene. Bár az neki sose volt, hiszen mindig a helyezkedésben és az érdekei pénzre váltásában volt tehetsége.” – fogalmaz a bejegyzésben.

Így tehát nincs egyetértés ezzel kapcsolatban még a hazai sztárvilágban sem. 

Exit mobile version