Katalin hercegné szigorúbb édesanya, mint hittük?

M. P. | 2024. Július 24.
Hiába a világ egyik legismertebb és legbefolyásosabb családjának sarjai, még a hercegek és a hercegnő sem tehetnek meg bármit, amihez kedvük szottyan.

Katalin hercegné mindig kedves és mosolygós, amikor nyilvánosan megjelenik valahol, azonban az, hogy mi zajlik a kulisszák mögött, csak kevesen tudják. Mint kiderült a hercegné következetes a gyereknevelést illetően.

 

(Fotó: Getty Images)

A külvilág számára úgy tűnik, hogy Katalin walesi hercegné kifejezetten laza, engedékeny édesanya, aki féltő szeretettel viszonyul csemetéihez. Nos, a valóság természetesen ennél sokkal árnyaltabb, ugyanis Katalin jóval fegyelmezettebb és következetesebb egyéniség, mint azt számos híve gondolná.

 Katalin és Vilmos mindig is nagyon gyakorlatiasnak bizonyult a gyereknevelésben, és ezen a téren mit sem változtak az alapelveik. Azt szeretnék, ha az öttagú család ezen a nyáron is számtalan fantasztikus élményt élne át közösen, csakhogy az együttélésnek szigorú szabályai vannak, melyeket jórészt Katalin fektetett le – írja a Mirror.

Ha a gyermekek otthon, a windsori Adelaide Cottage-ban tartózkodnak, akkor tilos a kiabálás. Ezt a szabályt Katalin hozta meg.

A kiabálás abszolút tabu a gyerekek számára, és minden, egymásra kiabálásra utaló jelet komolyan vesznek. De ahelyett, hogy elküldenék őket a szobájukba, inkább a királyi pár egy más technikát alkalmaz – ez a kanapécsevegés” – mondta egy bennfentes.

Ha pedig mégis hangoskodnának a gyerekek, arra is van egy szabály:

„A rosszalkodó gyereket elviszik a veszekedés helyszínéről, és Katalin vagy Vilmos nyugodtan elbeszélget vele. Elmagyarázzák a dolgokat és felvázolják a következményeket, és soha nem kiabálnak velük” – tette hozzá az informátor.

Via

Exit mobile version