Kiderült, mennyi pénzért küzdenek a ValóVilág12 finalistái

M. P. | 2024. Július 26.
Reni kiesésével az utolsó forintok is hozzáíródtak a ValóVilág12 főnyereményéhez.

Egyszer fent, egyszer lent – így lehetne jellemezni a ValóVilág12 nyereményalapjának alakulását. A 12. évad egyik legnagyobb újdonsága, hogy a játékosok nem fix nyereményért küzdöttek, hanem különféle játékokkal, nézői döntésekkel csökkenhetett vagy épp növekedhetett is a kezdeti 36 millió forint. A játékosoknak pedig számtalan lehetősége volt arra, hogy befolyásolják a kassza tartalmát: széftörő játék, a munkahét bérei, piros gomb, dekázós feladat, pénzrablós játék, logikai és ügyességi feladatok tucatjai – csak néhány aközül a számtalan lehetőség közül, amelyen a villalakóknak alkalma nyílt pénzt nyerni. Amennyiben minden feladatot, eldöntendő játékot megnyertek volna a kezdetektől számítva, összesen 105.000.000 forintot lett volna lehetőségük a kasszába tenni. A nyereményalap 41.700.000 forinttal volt a csúcson, VV Dudu és VV Geri zsonglőrködő játékgyőzelmének köszönhetően. Azonban nem sokkal ezután mélyrepülés következett, amikor a villalakók 11.550.000 forintot költöttek el a Villa-liciten a szeretteiktől kapott levélre, fotóra és videóra. Ekkor 27.950.000 forint volt a kasszában. 

Fotó: Birton Szabolcs / fotocentral.hu

Teljesítményükkel végül 37.650.000 forintra sikerült feltornázniuk a nyereményalapot,

amelyet vasárnap este egyetlen játékos vihet majd haza, a nézők döntése alapján. „Számomra felfoghatatlan, hogy ott leszek a TOP3-ban, reménykedtem benne, de azért elképesztő, hogy már itt tartunk” – mondta VV Ádi, akihez hasonlóan VV Kikidi is a TOP3-ba jutott.

„A családom mindig azt mondta, hogy én ezt párbaj nélkül fogom végigvinni. Igazuk lett, remélem, hogy a főnyereményt is hazavihetem nekik” – tette hozzá Kikidi, akinek két villatársa, Giada és Geri ma még összecsapnak a ValóVilág12 utolsó párbaján. 

Exit mobile version